Разработеният от Китай голям пътнически самолет C919 беше представен на

...
Разработеният от Китай голям пътнически самолет C919 беше представен на
Коментари Харесай

Модернизацията на Китай разчита на иновации за подобряване на качеството

Разработеният от Китай огромен пътнически аероплан C919 беше показан на интернационалното авиошоу в Сингапур. Медиите го дефинират като главен знак на новата вълна „ създадено в Китай “. Той идеално показва ускоряващия се стопански подтик на страната. Анкета, извършена от CGTN към КМГ, демонстрира, че 81,7% от участниците са възхитени от потреблението на софтуерни нововъведения от Китай за възстановяване на качеството на стопанската система. Те също имат вяра, че новите индустриални сили ще оказват помощ за ускорение и възстановяване на модернизацията на Китай.

Освен самолета, през 2023 година създаденият от Китай круизен транспортен съд за първи път направи корабоплаване в намерено море, китайската подводница „ Фъндоуджъ “ се спусна на дълбочина от 10 км, а страната изпрати няколко екипажа в открития Космос на борда на интернационалната галактическа станция. 93,2% от участниците в анкетата дават висока оценка на китайските технологии и нововъведения, а 84,9% от респондентите смятат, че китайски софтуерни достижения са от изгода за интернационалната общественост.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17279Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед26770Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед72397Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед59276Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед40012Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375965Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233929Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115366Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед99045Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93325Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР