Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Starlink (STARL) споделиха важна актуализация

...
Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Starlink (STARL) споделиха важна актуализация
Коментари Харесай

Алткойн проект прекратява дейността си след като целия екип напусна

Разработчиците, които стоят зад криптовалутата Starlink (STARL) споделиха значима актуализация за бъдещето на плана.

Проектът към този момент не е в развой на дейна разработка откакто напускана целия екип, като се изключи първичните създатели.

В намерено известие до общността на STARL останалите членове на екипа обясниха събитията, довели до това решение. Те обрисуваха разнообразни провокации, срещнати по време на плана, като показаха по-специално финансовите ограничавания и проблемите с първичната конструкция на токеномиката.

Недостатъчното финансиране принуди екипа да разчита само на непринуден принос през последната година, което докара до нестабилна среда за създаване на планувания геймплей и метавселена. Освен това неприятното ръководство на средствата от страна на създателите остави екипа с лимитирани запаси, което попречва способността му да поддържа развиването и разширението на плана.

В писмото се акцентират и минусите на токеномиката на STARL, която не е била съответно създадена, с цел да поддържа дълготрайното развиване на плана. Липсата на основни механизми като такси, систематизиране на екипите и надзор на хазната в допълнение утежни финансовите проблеми на плана.

В отговор на тези провокации екипът реши да премине към основаването на ново студио за игри посредством цялостна самодейност за ребрандиране.

Основните рекомендации на евентуалните вложители и сътрудници включват ребрандиране на плана, с цел да се разграничи от предходните асоциации, установяване на ясна съществена цел, преоценка на токеномиката за резистентност и разграничение от някогашните създатели и разработчици, въвлечени в правни въпроси.

Въпреки че бъдещата траектория на STARL остава несигурна, екипът даде обещание да осведоми общността с актуализации през идващите дни и седмици.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР