Разпространяването на материали по делото за хакерската атака срещу НАП

...
Разпространяването на материали по делото за хакерската атака срещу НАП
Коментари Харесай

Адвокат Марин Марковски: Прокуратурата нарушава презумпцията за невинност

Разпространяването на материали по делото за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите от страна на прокуратурата е доста рисково. Това разяснява в студиото на Нова телевизия юристът Марин Марковски.

" Да се убедят хората, че един човек е отговорен, не е мъчно. Но имаме конституционна хипотеза за непорочност, която е нарушена. Да се нарушава Конституцията е рисково ", изясни юрист Марковски във връзка разпространението на доказателства против ТАП груп. " Доказателства " може да се каже и в кавички, може и да са достоверни, не знам ", добави известният правист. 

Той съпостави обстановката с това да бъде оповестена фотография на един човек, дружно с тази на нож и да се каже, че е обвинен за ликвидиране. " Всички ще си помислят, че той е палач ", изясни Марковски. Адвокатът добави, че е уверен, че даже и неумишлено, няма метод съдията по делото да не се повлияе от дейностите на прокуратурата. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР