Разпространеното мнение, че влюбването може да се изпита само в

...
Разпространеното мнение, че влюбването може да се изпита само в
Коментари Харесай

Доказано: любовта може да продължи вечно

Разпространеното мнение, че влюбването може да се изпита единствено в първите години на взаимния живот, и, че по-късно романтиката отлита, е опровергано от резултатите на американско проучване. Да живееш дълго щастливо напълно не е единствено в красивите приказки, а и в действителния живот, написа letidor.ru.

„ Благополучието и опцията даже след доста години фамилните двойки да изпитват същите усеща, като при започване на връзката си, е действителност “ , откриват американски учени.

Те създали опита с присъединяване на мъже и дами, които считат, че бракът им е сполучлив. Стажът на някои от тях превишавал 20 години. Всичко, което се желало от доброволците, е да покажат албум със фотоси със своята половинка, с родственици и другари.

" Когато погледнат фотографията на обичан човек и при хора с дълъг фамилен стаж, и при младежи, преди малко основали любовна връзка, се задействат едни и същи елементи на мозъка " , споделят експертите.

Кое кара хората да си стават все по-близки с годините? По мнението на специалистите значимите аспекти на дълголетната сантиментална обич са безспорното доверие сред сътрудниците и поддръжката им във всяка обстановка.

В щастливите фамилии връзките са постоянно другарски, следи се заинтригуваност към другия на личностно равнище, полова задоволеност и общи ползи, споделят откривателите.

„ В тези случаи хората с течение на възрастта могат да станат още по-близки, да усещат благополучие, и да са към момента влюбени. “

. Още от най-интересното и най-новото за фамилията, родителите и децата открийте. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР