Разпространението на К-19 у нас е значително намаляло, но продължава

...
Разпространението на К-19 у нас е значително намаляло, но продължава
Коментари Харесай

К-19 повали Фики за втори път

Разпространението на К-19 у нас е доста намаляло, само че продължава да съществува. И в клопката на подлия вирус за повторно попадна един от най-обичаните фолк реализатори.

Преди десетина дни Ковид е изкарал Фики, само че напълно съзнателно не е оповестил това пред медиите и феновете си в обществените мрежи. Наш кореспондент го научи от друго място.

Все отново изпълнителят на "Беше любов " е показал разсъдък и е стопирал изявите си за 10 дни и се е подложил на карантина. Уведомил е заведенията, в които е трябвало да пее през този интервал. И по този начин, ние научихме от страницата на нощен клуб във Велинград, които написаха цялата истина за положението на артиста.

"Приятели, за голямо наше отчаяние се постанова да отменим присъединяване на Фики. Информираха ни, че Ковид 19 е застигнал звездата и няма по какъв начин да рискува своето здраве и това на почитателите с появяването си на сцената ", гласи известието. На негово място е била поставена Бони.

От тази седмица Фики към този момент поема задължения и несъмнено се усеща по-добре, въпреки че умората я има към момента и съгласно статистиката ще се задържи още дълго в бъдеще

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР