Разпродажбите са системен маркетингов похват в края на сезоните. Намаленията

...
Разпродажбите са системен маркетингов похват в края на сезоните. Намаленията
Коментари Харесай

Ето какво да си купите в сезона на разпродажбите

Разпродажбите са систематичен маркетингов прийом в края на сезоните. Намаленията към този момент стартираха, възползвайте се от тях, с цел да спестите от бюджета си и да обновите дрешника си и обзаведете дома си. За да не попаднете в клопката на разпродажбите обаче, събрахме за вас лист с фешън придобивки, които заслужава да си закупите тъкмо в този момент.

Какво да си купите от разпродажбите в края на лятото?

1.       Топът, за който мечтаете. Лятото към момента е тук, може да му се насладите доникъде на септември, а по-късно да бъде удачно и елегантно допълнение към аутфита ви под сакото. Избирайте качествени кройки и материи, „ безконечни “ модели, естествени цветове, които няма да бъдат демоде единствено след месец. Дантелата, памукът, плетивата на една кука са мода, която не остарява.

2.       Чифт превъзходни дънки. Може да ги носите както в хладните летни вечери, по този начин и в офиса есента. Дънките са класика, мода, която остава. Изберете модел, който е изчистен, без непотребни принтове, кръпки, украшения, с цел да бъде елементарен за съчетаване с чифт елегантни обувки и сако за времето, в което ще сте на работното си място. Тъмният деним е за предпочитане. Дръжте на марката. Не поради марковото етикетче, а поради качеството, което дава обещание. Цените по време на разпродажбите са налични, в този момент е време да се сдобиете с първокласен чифт.

3.       Качествени спортни обувки. Обикновено цените им са високи, само че по време на разпродажбите може да закупите марков чифт на ненадейно ниска цена. Маратонки, кецове, сникърси – в случай че са с изчистен дизайн, без брокат и камъни, ще им се радвате освен тази есен, само че и идната. Белите кецове господстват на стилния подиум няколко сезона. Те ще бъдат съвременни и през идната година. Ако в дрешника ви липсва чифт от тях,поправете пропуща си по време на разпродажбите.

4.       Парфюм. Любимият ви мирис на налична цена – какво по-хубаво от това? Дори шишенцето ви да е цялостно, не пропускайте разпродажбите, спестете средства, закупувайки го в този момент. Не го разпечатвайте и го съхранявайте на мрачно и хладно, до момента в който пристигна време да го употребявате.

5.       Сако или тренч. Качествените сака, костюми и елегантни връхни облекла са на висока цена. Класическите кройки и цветове – черен, бял, бежов, сив не излизат от мода и може умерено да ги закупите по време на пониженията, с цел да спестите до 70% от цената им.

6.       Техника – нов телефон, преносим компютър, нов апарат за дома. Качествената техника държи висока цена. Ако цената ѝ по принцип не е по джоба ви, изчакайте разпродажбите и закупете това, което е нужно за офиса и дома ви.

Какво да не купувате по време на разпродажбите?
Дрехи, които са прекомерно авангардни и ще бъдат съвременни единствено този сезон. Демоде модели, даже да са на смешно ниска цена. Артикули, които не са вашия размер единствено тъй като са доста понижени. Аксесоари, които са „ еднодневки “ и ще бъдат демоде единствено след месец. Неща, от които не се нуждаете, не са в стила ви и няма да носите или употребявате, само че закупувате поради примамливата цена.
Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР