Разпределителят на шампиона Нефтохимик и националния отбор по волейбол Георги

...
Разпределителят на шампиона Нефтохимик и националния отбор по волейбол Георги
Коментари Харесай

Георги Братоев: Можем да се класираме за Олимпиадата в Токио

Разпределителят на първенеца Нефтохимик и националния тим по волейбол Георги Братоев е сигурен, че България може да се класира за Олимпийските игри в Токио през 2020г. Според него отборът ти може да победи Бразилия, който е най- сериозното препядствие по пътя към квотите.
 ЦСКА - Нефтохимик @@@


" Победихме Бразилия два пъти във Варна и несъмнено можем да сме оптимисти за квалификациите. Мечта за всеки състезател е да играе на Олимпийски игри. Ще бъде по- мъчно в Лигата на нациите и Европейското състезание, само че ние сме потвърдили, че като стартираме мощно в една конкуренция се представяме доста добре ".
 ЦСКА - Нефтохимик @@@

Братоев не скри задоволството си от назначението на Силвано Пранди за нов народен селекционер.
" Повечето играчи го познаваме. В първия си престой отпред на тима той даде път на мен и още няколко момчета в състава. Сега тъкмо тези играчи сме по- опитните и би трябвало да се представим добре. Надявам се да нямаме травми, видя се какъв брой доста липсва на тима Цветан Соколов, който е един от топ играчите в света. Матей Казийски е огромен и рационален човек. Само той може да реши дали да се върне или не ", сподели Братоев в особено изявление за Канал 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР