Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов заяви след

...
Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов заяви след
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Можем да победим САЩ и Полша с постоянство

Разпределителят на националния ни волейболен тим Георги Сеганов съобщи след втората контрола на " трикольорите " против Канада, която бе финален другарски мач за отбора преди началото на Световното състезание, че могат да победят Съединени американски щати и Полша с неизменност.
 България обърна Канада в София преди началото на Мондиал 2022 България обърна Канада в София преди началото на Мондиал 2022
" Със сигурност свършихме доста работа. Тези две контроли ни дават самочувствие, тъй като играхме против един противник, който играе доста неуместен волейбол за нас. За да спечелим точка трябваше да поставяме доста старания, което постоянно е било проблем за нас. Мисля, че тези инспекции ни дадоха едно положително равнище. Отиваме там със самочувствие. "
 Тодор Скримов с нова контузия след контролите с Канада Тодор Скримов с нова контузия след контролите с Канада
" Разбира се, Полша са любимци в първия мач, само че съгласно мен ще са под огромно напрежение, а ние ще имаме нашите достолепия да се сборим с тях и да ги победим. Със сигурност сработката към този момент е по-добра. Най-вече на сервис съгласно мен има по-голямо неизменност. Днес гледахме видео от вчераншия мач видяхме доста хубави неща от организацията в отбрана, подсигуряване. Преди правихме половинчати неща, в този момент към този момент се вършат всичките до дъно ", сподели още българският национал.
 Цецо Соколов: Дано накараме България да се усмихне Цецо Соколов: Дано накараме България да се усмихне
" Тодор Скримов и Цветан Соколов дават успокоение в тима. Имат огромен опит. Играчи на най-високо равнище. Смятам, че всеки един от тях ще ни помогне. "
 Николай Желязков: Трябва да тръгнем с оптимизъм! Фаворит е Полша, само че имаме своите си качества да ги победим Николай Желязков: Трябва да тръгнем с оптимизъм! Фаворит е Полша, само че имаме своите си качества да ги победим
" Срещу огромните тимове играем мощно. Надявам се с малко шанс да победим. Аз считам, че имаме тим, който има огромен капацитет. Според мен, в случай че вкараме добър сервис и имаме неизменност, ще можем да победим Съединени американски щати и Полша ", приключи Сеганов.

СНИМКИ: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР