Разпределителката Маргарита Гунчева ще започне своя втори пълен сезон в

...
Разпределителката Маргарита Гунчева ще започне своя втори пълен сезон в
Коментари Харесай

Марица ще разчита на Маргарита Гунчева и за новия сезон

Разпределителката Маргарита Гунчева ще стартира своя втори цялостен сезон в женския тим на Марица (Пловдив). Маги ще помогне в борбите в Шампионска лига, НВЛ и Купа България през новия сезон 2023-2024.
Прочетете още
През предишния сезон тя завоюва златен дубъл с клуба – купа и купа и взе участие в групите на Шампионската лига. Гунчева дебютира за първия тим през сезон 2021-2022, само че тогава попадаше по-рядко в групата за срещите. От предишния сезон тя е част от първия тим през цялото време на сезона.

С Марица Маги Гунчева е два пъти първенец и един път притежател на Купата. Два следващи сезона тя завоюва и купите при старшата и младшата.

Волейболистката ще играе с номер 6 през новия сезон при шампионките.

Маргарита Гунчева е артикул на школата на Марица.

Тя беше част от националния тим до 19 години, който приключи на 8-то място на Световното състезание.

Маргарита Гунчева става 12-та волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица притегли националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, в клуба се завърнаха Жана Тодорова и Лора Китипова, а в тима остават Виктория Коева, Лора Славчева, Добрина Христоскова, Мила Пашкулева, Ива Дудова, Боряна Ангелова и Мария Кривошийска.

ВК Марица (Пловдив) пожелава триумф на Маги Гунчева през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига, написаха от клуба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР