Разправията между Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е на

...
Разправията между Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е на
Коментари Харесай

И Йоко захапа Мегз: Зелена си, да не кажа тъпа

Разправията сред Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е на път да засенчи много по-важни тематики в страната. От дни се изредиха редица всемирски персони да разясняват половите подмятания на журналиста към известни дами. Момата от Раковски изкара чатове с палави предложения от Карбовски, а не пропусна да разкрие и връзките му с властта в лицето на президента Румен Радев, поради което водещият на "Втори проект " се закани да я съди.

С просторен коментар по адрес на Каканашева се разписа и позабравената певица Йоана Захариева-Йоко. Публикуваме едно към едно посланието й, което насочи към риалити фурията.

Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, в случай че беше една концепция по-умна щеше да знаеш, че от избрана възраст нататък ние си избираме мъжете и ние сме тези, които решаваме по кое време ще спим с тях! Това със половите подмятания и оферти е луксозна опция за нас дамите, от която самоуверено би трябвало да се възползваме с цел да манипулираме мъжкия свят най-вече в главата (не прецизирам коя). Играта на “куче и котка” е безконечният номер в медийния отрасъл и освен, в тази ситуация с Мартин е неговата запазена марка.



Зелена си още, миличка, да не кажа тъпа!....вместо да се наслаждаваш на превъзходството си, тъй като красивите и млади дами имат невиждана власт от позиция на годините си.

Ти като една същински несигурна, подправена, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общественост като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от персоналния чат с Карбовски. Срам и срам известна персона да хленчи по този метод и обществено да унижава друга известна персона откакто години наред е била на хранилка точно при същия човек. Урок Iви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи по какъв начин ще я похарчиш!”

Поздрави: Кака ти Йоко
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР