Разпрата в коалицията няма перспектива да се разрази като конфликт.

...
Разпрата в коалицията няма перспектива да се разрази като конфликт.
Коментари Харесай

Топ психиатър: ГЕРБ е идейно немощна, тези, които имат силата, нямат ума!

Разпрата в обединението няма вероятност да се развихри като спор. Тези артисти са овладени от безволие. Те не могат да се самоубият поради оставката на трима министри. Средносрочната вероятност на ПФ е повече от проблематична. Антипатична благосклонност по двойки-Сидеров-Симеонов. Това сподели психиатърът Николай Михайлов по БТВ.

Между Цветанов и Борисов не царува огромно доверие. Мисля си, че има напрежение към Цветанов. Има постоянно противоречие. Когато Борисов изиска оставките, той и хора, с които е непосредствен политически-г-жа ръководител на Народното събрание, споделиха, че това не е подходящо. А в действителност, както и Цветанов призна, това е право на Борсов и парламентарната група няма съображение да твърди друго. Това беше изречено обществено. Взета е политическа позиция. Има друга позиция в ГЕРБ. Борисов е един изтощен монарх.

Той имаше през годините еднолична власт и не допускаше подобен вид разграничение. Сега това разграничение нараства по доста мотиви. Това значи, че освен Борисов отслабва, а отслабва и ГЕРБ. Тя е изтощена партия. Употреби я. Има и злоупотреби в някои стадии. Политическият развой крие изненади. Натрупването на проблеми от този тип-катастрофата, Търговският указател, едно след друго, основават картина на управнически парадокс. Зъл спектакъл, който изтощава морално ръководството.

Дисквалифицира политическата класа. ГЕРБ е застинала в политическо настояще. Няма позиция за бъдещото. Тя е идейно немощна. Няма ги интелектуалците. Тук-там има размишляващи. Но тези, които имат силата, нямат мозъка. Инстинктът в политиката е съвсем разсъдък. Нужна е смяна, възкръсване, ярка концепция, която да не съдържа самохвалството на възроден стопански напредък. Никой не усеща джоба си по този метод запълнен.

Борисов е изтощен, партията също е изтощена, сподели още Михайлов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР