Разпознаване на рисково и зависимо поведение» бе темата, която събра

...
Разпознаване на рисково и зависимо поведение» бе темата, която събра
Коментари Харесай

Обучаваха педагогически съветници, психолози и социални работници как да разпознават рисково и зависимо поведение

Разпознаване на рисково и подвластно поведение» бе тематиката, която събра педагогичен съветници, психолози и обществени служащи от област Разград на образование, проведено от Общинския съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационния център на 20-21.04.2022г. в хотелски комплекс «Лес» гр. Разград.

За лектори бяха поканени Милена Петрова и Павел Павлов от Терапевтичен център за лекуване на зависимости гр.Варна «Само днес».

Зависимостта е развой, който се развива последователно и минава през разнообразни стадии: изпробване, приложимост, нездравословна приложимост и взаимозависимост – загуба на надзор върху използването на субстанции. Зависимостта не е проблем единствено на този, който използва психоактивни субстанции. Зависимостта обгръща цялото семейство – родители, братя и сестри, родственици.

На образованието бе поднесена доста забавна информация от лекторите по тематиката с доста на практика образци. Имаше огромна интензивност от страна на участниците, които обявиха предпочитание за последващо образование, от което да придобият още познания и образуване на умения, нужни в ежедневната им работа в учебните заведения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР