Разпоредил съм на Цветанов (Цветан Цветанов, бел.ред.) или да оттегли

...
Разпоредил съм на Цветанов (Цветан Цветанов, бел.ред.) или да оттегли
Коментари Харесай

Борисов нареди на ГЕРБ да изтегли законопроекта за бездимните цигари

Разпоредил съм на Цветанов (Цветан Цветанов, бел.ред.) или да отдръпна закона или да създадат срещи. Това разяснява пред публицисти министър председателят Бойко Борисов във връзка последните неразбирателства в обединението по отношение на облагането с налог на бездимните тютюневи произведения.
Припомняме, че ГЕРБ ненадейно внесе в Народното събрание законопроект, с който акцизът за бездимните тютюневи произведения се приравнява към този на цигарите. Той провокира съществено разделяне в Народното събрание, като ГЕРБ и НФСБ са " за ", а останалите партии в Народно събрание са " срещу ".
" След един, два месец започваме да гледаме бюджета и всички ще стартират с огромните си претенции – за въоръжение, за пенсии, защо ли не. Само от в този момент им споделям – единственото, което е водило групата на ГЕРБ за облагането с налог на тези цигари – било с пушек или без пушек – е да не поносим загуби в бюджета ", разяснява още министър председателят Борисов.
Загубата в бюджета е видна никой не мисли за него, единствено ние от ГЕРБ – дайте за танкове, дайте за пенсии, за заплати, за танкове, за военни все едно държавната хазна е бездънна. Това е голяма неистина - че имало облаги. За задачата откакто желаеме да подаряваме пари от бюджета, откакто не събираме пари това е загуба за държавния бюджет, ние ще дотираме тези непознати компании. И аз ги поддържам, щом желаят. Разпоредил съм на Цветанов или да отгеглят закона или да напрвят срещи. В българия всеки приказва за регорма, само че откакто създадем нещо се почва кой майка му ляля му, какво общо има тук това?, попита Борисов.
Правим този подарък, подаряваме тези пари, патриотите като дойдат - ще им извадя тези пари, доста им стисках зъбите задоволително. Най ниските налози в Европа, най ниското Данък добавена стойност и в този момент тук ще загубим още веднъж 30 млн. Освен ГЕРБ дано и другите да си създадат сметка че и те ще ръководят и с тези камъни по тяхната глава ще ги бием. Този свиреп популизъм няма да излезе ей по този начин, приключи министър-председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР