Разположена на източното крайбрежие на Централна Америка, точно на юг

...
Разположена на източното крайбрежие на Централна Америка, точно на юг
Коментари Харесай

Пет от най-добрите all inclusive курорти в Белиз

Разположена на източното крайбрежие на Централна Америка, навръх юг от Мексико, Белиз граничи с Карибско море и включва към 450 острова.

Страната разполага с разнообразна континентална зона с дъждовни гори, джунгли, планини, руини на маите и най-голямата пещерна система в Централна Америка.

Белизският бариерен риф - вторият по величина коралов риф в света, и Голямата синя дупка притеглят гости, искащи да се потопят в оживената подводна дива природа.

Посетителите могат да избират всред курорти на брега на морето или къщички на дърво в горския балдахин, множеството с all inclusive проекти, които оферират безгрижни ваканции, прекарани в гмуркане, лов на риба, рамходки или релаксиране.

В допълнение към удобството на all inclusive проектите, съвсем всички компании в Белиз одобряват щатския $, а формалният език е британският.

Ако сме ви заинтригували, вижте пет от най-хубавите all inclusive курорти в Белиз, показани от T+L:

Turneffe Island Resort, Little Caye Bokel
View this post on Instagram
A post shared by Turneffe Island Resort (@turnefferesort)

Този първокласен курорт, обичан на феновете на риболова и гмуркането, е ситуиран на частен остров с повърхност от 56 655 квадратни метра на към 50 км югоизточно от Белиз Сити. Гостите идват с лодка или хеликоптер от интернационалното летище, на което ги посреща представител на курорта, който се оправя с всички детайлности.

Това поставя началото на all inclusive преживяване, което покрива всички хранения и дава достъп до всички уреди на курорта. 22-те стаи за посетители и вили оферират усамотение, релакс и завършения.

Belizean Dreams Resort, Хопкинс Вилидж
View this post on Instagram
A post shared by Belizean Dreams Resort (@belizeandreamsresort)

Този морски курорт се намира в Хопкинс - приветливо рибарско населено място в южната част на Белиз, считано за център на Гарифуна културата. Имотът предлага девет вили и седем бутикови стаи с от една до три спални. Гостите могат да избират всред голям брой all inclusive пакети, които покриват настаняване, храна, локален превоз и действия.

Предлагат се спомагателни екскурзии, според от ползите на туристите. Посетителите летят до интернационалното летище Белиз, по-късно има 20-минутен вътрешен полет и 30-минутно шофиране до курорта.

Manta Island Resort, Атол на Глоувър
View this post on Instagram
A post shared by Manta Island Resort (@mantaislandresort)

Разположен на атола Глоувър - коралов пръстен на към 90 км от южния бряг на Белиз, Manta Island Resort предлага девет частни кабини на брега на океана и три вили с две спални. Аll inclusive пакетът включва храна, питиета, прехвърляния до летището, съоръжение за водни спортове и обиколки за гмуркане с шнорхел.

Гостите летят до интернационалното летище в Белиз, вземат 20-минутен полет и по-късно се придвиждат с лодка до острова. Курортът е „ сестрински парцел “ на Belizean Dreams Resort, както и на курортите единствено за възрастни Coco Plum Island Resort и Laru Beya Resort.

Blancaneaux Lodge, окръг Кайо
View this post on Instagram
A post shared by Blancaneaux Lodge (@blancaneauxlodge)

Този първокласен бутиков хотел е ситуиран в западната част на Белиз, в горския резерват Mountain Pine Ridge измежду тропически дървета, водопади и джунгла. 20 елегантни пространства за настаняване включват кабини, вили и ултралуксозната вила Coppola с две спални с невероятна панорама, ръчно гравирана антична маса за хранене и иконом на цялостен работен ден.

Montagna предлага италианска кухня, има заведения за хранене край басейна и в градината. Аll inclusive парцелът преди е благосъстоятелност на фамилията на Франсис Форд Копола, а в този момент е един от трите парцела Belize Hideaway. Другите са Turtle Inn и Coral Caye.

Chaa Creek, Сан Игнасио
View this post on Instagram
A post shared by The Lodge at Chaa Creek (@chaacreekbelize)

Тази еко хижа се намира по продължение на река Макал в подножието на планините Мая, на към два часа югозападно от град Белиз. Започнала живота си като плантация преди близо 50 години, Chaa Creek Cottages се разраства и последователно прибавя съвременни улеснения, като спа център, конюшни, басейн, а неотдавна и вили с градини и частни басейни.

Гостите могат да изберат да отседнат във вила, апартамент на върха на дърветата или пестелив еко под в отдалечена среда. Аll inclusive пакетите са предопределени за фамилии, младоженци и търсещи завършения.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР