Разпити на актьори са започнали в полицията по казуса на

...
Разпити на актьори са започнали в полицията по казуса на
Коментари Харесай

Съд за Вергов ли: Диана Димитрова в несвяст от показанията на колегите си!

Разпити на артисти са почнали в полицията по проблема на Диана Димитрова. Много от сътрудниците й към този момент са били привикани да дадат показанията си по случая с побоя от Юлиан Вергов, а на още толкоз им следва да се явят пред управляващите.

Знаем, че Димитрова упрекна, въпреки и непряко, Вергов във физическо принуждение, разиграло се преди пет години, до момента в който снимали " Откраднат живот ". По това време актрисата била държанка на Юлиан, въпреки той да е бил фамилен и с дете.

Димитрова се закани да направи всичко, с цел да накаже бияча си, като твърдеше, че имала над 30 индивида очевидци. Повечето от тези очевидци обаче през днешния ден застанали зад Вергов или се създали, че не помнят, само че изрично не са се оповестили срещу артиста. Това разкриха източници от гилдията.

" Първо - никой не е видял точния побой над Диана. Когато са влезнали, тя е била паднала на земята, а Вергов не е бил в помещението. Второ - доста от сътрудниците й са били очевидци на нейните изцепки, които са довели Вергов до нервност. И описаха пред полицията по какъв начин тъкмо се е стигнало до такава степен. Неща, които Диана в никакъв случай няма да признае ", разкриват източниците.

Помним, че във всичките си изявленията Димитрова отхвърли да каже и дума за любовните й похождения към Юлиан и твърдеше, че всичко сред тях било ок. Да де, само че никой не подвига ръка ей по този начин, от изблик на наслада...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР