Разписания и маршрути на градските линии, които се припокриват, автобуси

...
Разписания и маршрути на градските линии, които се припокриват, автобуси
Коментари Харесай

Нова транспортна схема в Русе ще направи обществения транспорт по-удобен

Разписания и направления на градските линии, които се припокриват, рейсове и тролейбуси, които се гонят. Това са най-често недоволствата на русенците, които употребяват градския превоз. Вече е определен консорциумът, който да създаде новата транспортна скица, с цел да стане услугата по-удобна и привлекателна. В него са включени и маджарски експерти със сериозен опит.

Русе

В заданието община Русе е поискала да се изработят три разновидността на транспортната скица, които да бъдат препоръчани за разискване на бизнеса и жителите. Преди това ще бъде изработен разбор на в този момент настоящите написания и направления, както и кои хора се възползват от градските линии.
Никола Кибритев – шеф на Дирекция „ Европейско развиване “
„ Ще се обзет и хора, които сега не употребяват публичен превоз. Това е доста значимо, тъй като има хора, които биха го употребявали, в случай че той действа по различен метод. “
А русенците, които чакат по спирките, имат оферти за усъвършенствания.
Велислава Шпилько
„ Живея на центъра и доста неудачен е там превозът, доста далечен. “ Богомил Тодоров
„ Малко по-коректно да се държат, изпреварват се, карат бързо, да може да вземе клиента. И друго – доста повтаряне има на линии и става, вместо да стоиш 5 минути, ти стоиш 20 мин. “
От общината споделиха, че в новата транспортна скица не би трябвало да има повтаряне на автобусния и тролейбусния превоз.
Никола Кибритев – шеф на Дирекция „ Европейско развиване “
„ Това е извънредно значимо, с цел да може обособените превозвачи да не си пречат. “
Нови написания ще има и за междуградските рейсове. След подписването на контракта сред общината и консорциума транспортната скица би трябвало да бъде подготвена в границите на година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР