Разпадането на сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще доведе президентътРумен

...
Разпадането на сглобката между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще доведе президентътРумен
Коментари Харесай

Иван Костов: Разпадането на сглобката ще доведе Радев на власт

Разпадането на сглобката сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще докара президентътРумен Радев на власт.Това заявипред Иван Костов, министър-председател в интервала 1997 - 2001 година

„ Той направи безобразия през годините. Ще се върне всичко с доста по-голяма мощ. В този смисъл защитната отбрана може да ни наподобява солидна на доста хора. Може да наподобява съмнителна ", сподели той.
За локалния избор
„ Аз ще гласоподавам. Призовавам хората от демократичната общественост да гласоподават. Ние сме демократи, когато вършим сложни избори, а не когато вършим лесни. Лесни избори всеки може да направи. За част от демократичната общественост ще бъде сложен избор. За мен това, че би трябвало да отида да гласоподавам, е изрично. Няма по какъв начин да се отметна. Защото в този миг не можем да избягаме от личните си отговорности като жители. Трябва да гласуваме. " Не поддържам никого " не е избор в този миг, тъй като това е един тип замаскиране ", разясни той.
За спора сред „ Хамас ” и Израел
„ В Европа и Близкия изток се разраства рецесия с размерите на тази в годините преди Първата международна война. Българските управляващи не се ориентират в тази рецесия, която сътвори войната, която стартира „ Хамас ”. Те се взряха единствено в рисковете от бежанската вълна, която е малко евентуално да се случи. Всъщност, огромният риск от това, което се случва, би трябвало да се вижда на фона на съветската хибридна експанзия против всички западно-европейски страни. Тя аргументи рецесия на всички места, противопоставяйки разнообразни общности вътре в европейските общества. „ Хамас ” сътвори нова линия на разделяне. Този път изправяйки огромни мюсюлмански общности, каквито има във Франция, Германия против другите елементи на западните общества и против държавните управления. Това крие риск да се разпалят огнища на принуждение, вълнения и терористични офанзиви, само че в по-големи мащаби ”, изясни Костов. Според него у нас определението „ хибридна война ” остава неизяснено.

„ Тя е война за мозъците и сърцата на хората. Тя се води през смяна на техните усещания, през лъжливи вести. Целта й е да промени убежденията на хората, да ги насочи против базови полезности ”, разясни той.
За абсурда към машинното гласоподаване
„ Искам да виждам в това некадърност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази комплицирана обстановка. Техни хора сътвориха провокацията на ДАНС, по-късно сътвориха този ажиотаж в Председателския съвет на Народно събрание. След това се стигна до ЦИК, която взе решение с което наруши закона и ни лиши изборни права. Посегна се на декорацията на изборния развой у нас. Обработва се публичното мнение през усещането на хората, с цел да се сътвори у тях разбиране против европейското ни единение и всичките ни полезности. Това нещо ражда изтласкването на върха на страната на хора, които не им е там мястото ”, счита някогашният министър председател.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР