Разнообразието от онлайн букмейкъри в България става все по-голямо и

...
Разнообразието от онлайн букмейкъри в България става все по-голямо и
Коментари Харесай

6 неща, за които да внимавате при залози с начални бонуси


Разнообразието от онлайн букмейкъри в България става все по-голямо и с това бонусните оферти се усилват. Вече ни се оферират услуги като фрий бет, бет билдър, колонка за кеш, сингъли с повишен коефициент, бонус без депозит и още. Преди всички тях обаче си остава положителният остарял типичен начален бонус.

Той съставлява 100% от вашия първи депозит и е съвършен метод да тествате някой нов бетинг уебсайт. Има и условия за разиграване, само че за това по-късно. В идващите редове ще разгледаме по-детайлно за нови клиенти и ще откроим известни детайли от тях, за които би трябвало да внимавате.

Самият им принцип е доста елементарен – получавате същата сума като тази, която сте подали. Разбира се, има горна граница и всеки уебсайт я дефинира. Тук идва първият ни съвет. Трябва доста да внимавате с депозита си. Ако да вземем за пример планирате да пуснете 20 лв. и по-късно 100 за
бонуса, то ще получите единствено 20 лв., тъй като се брои само първото зареждане на сметката. Така и в случай че лимитът е 100% до 200 лв. и депозирате 500 лв., то в акаунта си ще имате 700 лв.. Недейте да го вършиме, тъй като съгласно изискванията ще би трябвало да разиграете умножена сумата на депозита плюс бонуса и входирайки повече сами ще натежите на превъртането.

Споменавайки условия – постоянно четете деликатно какво се изисква, с цел да отключите облагата си. На първо време внимавайте за броя разигравания. В множеството уеб сайтове варира към шест-седем пъти за спорт и 30 за
казино и жива игра. При по-утежнени случаи рискувате заниманието да се трансформира в скучен и еднообразен развой и не това е концепцията на онлайн бетинг уеб страниците. Те не са средство за изкарване на пари, а за прелестно превозване на свободното време.

От огромна значимост е времевият интервал, за който би трябвало да превъртите началния
бонус. Обикновено това е един месец. Има и условия за това, по кое време би трябвало да се задейства. Отново молим да изчетете деликатно изискванията преди да се съгласите с промоционалната оферта. При спорт времето е доста значимо, тъй като не всеки ден има мачове. Обикновено събитията са наситени през уикендите и в средата на седмицата, когато вървят европейските клубни шампионати. Ако от вас се изисква да преобърнете избрана сума за 30 дни, то си направете сметка, че това са четири уикенда. Приемайки, че ще играете събота и неделя – можете елементарно да прецените каква сума и по какъв брой пъти да заложите.

Началните
бонуси крият риск да размътят преценката ви. Често се случва потребителите да вършат прогнози на събития, на които другояче въобще не биха обърнали внимание. Чувстват се пришпорени от времето и гледат колкото се може по-бързо да превъртят салдото. Това в никакъв случай не е добра концепция. Направете си проект за игра и не се хвърляйте на всеки един мач. Така процентът ви на успеваемост ще падне доста. Може и да не се усети незабавно, само че крайният резултат обезпечено ще е по-лош. Колкото и сигурен да наподобява този женски волейбол от Тайланд, който върви онлайн сутринта, то по-добре си изчакайте за вечерния мач от Бундеслигата.

Не на последно място началните
бонуси се оферират от всички бетинг уеб сайтове на планетата. Не е нужно да се хвърляте на първия, в случай че изискванията му не ви харесват. Разгледайте какво предлага конкуренцията. С няколко клика разстояние можете да ревизирате кое, какво, къде и по какъв начин. В наши дни букмейкърските компании се избиват за клиенти, тъй че се възползвайте от най-изгодните промоционални оферти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР