Размишлявам как така на Иван Гешев му се размина да

...
Размишлявам как така на Иван Гешев му се размина да
Коментари Харесай

Михаил Кръстев пита: Скри ли се Христо Иванов от дебата с Иван Гешев в парламента?

Размишлявам по какъв начин по този начин на Иван Гешев му се размина да бъде размазан от справедливата юридическа мощност на протестните партии по време на вчерашнотов правната комисия в Народното събрание.

Така стартира коментарът на анализатора Михаил Кръстев във връзка чуването на основния прокурор в правната комисия към Народно събрание. Ето какво написа още той във " Facebook ".

Все отново единствено три дни по-рано Hristo Ivanov му сподели да не се крие, а да отиде в Народното събрание и да поеме персонална отговорност. Очаквах Гешев да бъде разрушен при тази закана. Тогава ми хрумна, че на чуването на Гешев в правна комисия в действителност не участва Христо Иванов, който е някогашен министър на правораздаването и правист по обучение и предопределение. Странно, само че взех решение, че може би е имал персонален ангажимент.
 Журналист: Хаджигенов беше по-нисък от тревата пред Гешев Журналист: Хаджигенов беше по-нисък от тревата пред Гешев
Сигурна съм, че множеството от днешните коментиращи съвещанието на правната комисия не са си създали труда да го изгледат цялото. Направ...

Отворих да ревизира състава на Комисията по конституционни и правни въпроси и с изненада открих, че Христо Иванов не е неин член. Малко евентуално, само че може би е имало по-важни комисии за присъединяване, а при толкоз юридическа мощност в Демократична България, правната комисия е останала на назад във времето. Тогава отворих страницата на самия Христо Иванов, с цел да ревизира в кои комисии взе участие. Отговорът е в нито една. 

Тук към този момент стана малко комично и взех решение да ревизира дали е процедура депутатите да не вземат участие в парламентарните комисии и надлежно ревизирах всички 240 народни представители. От тях 238 вземат участие в най-малко една комисия. Освен Христо Иванов, единственият различен народен представител, който не взе участие в комисия, е Корнелия Нинова.

За информация, Мая Манолова взе участие в 2, Мустафа Карадайъ в 2, Тошко Йорданов в 3, Десислава Атанасова в 1. Не споделям, че Hristo Ivanov и Корнелия Нинова са най-мързеливите депутати в 46-ото Народно заседание, само че въпреки всичко би трябвало да има някакво пояснение за какво останалите 238 намират време и мотивация да вземат участие в работата на комисиите, а те не. Може ли по този начин ще се откри и отговорът за какво Иван Гешев оцеля против юридическата мощност и правния перфекционизъм на митинга.



Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР