Размириците в българските щанги най-после отстъпиха място на нещо смислено.

...
Размириците в българските щанги най-после отстъпиха място на нещо смислено.
Коментари Харесай

Бебе проплака в националния отбор по вдигане на тежести

Размириците в българските щанги най-сетне отстъпиха място на нещо свястно. Появи се нов живот! Двукратният европейски първенец Ангел Русев от през вчерашния ден не може да си откри място от благополучие, тъй като стана татко!

Навръх 8 март желязното момче от Русе и обичаната му Симона станаха родители на първороден наследник. Юнакът проплака в локалната УМБАЛ „ МЕДИКА “, под движимостите грижи на доктор Галина Аръшева, доктор Петко Петков и акушерката Шафие Сабриева.

Момченцето е с съвършени ограничения на предстоящ първенец: растеж от 50 см и тегло от 3 кг и 220 грама. В знак на почитание и благодарност към своя татко, щангистът кръсти наследника си на него – Алдин. Малкият се появява на бял свят в 18:45 часа в Деня на дамата, с цел да бъде най-големият подарък на своята майка.

„ Не знам къде се намирам. Чувството е необикновено. Знам единствено, че съм супер стимулиран да се потвърдя на европейското. В живота си към този момент имам дете и всичко, което ще върша оттук насетне, ще бъде поради него “, не скри страстите си Ангел Русев пред bTV.

Алдин Русев е плод на двугодишната обич сред един от най-талантливите спортисти на България и неговата Симона. Двамата са дружно от 2021 година Името Алдин произлиза от към този момент изчезналото старинно име от славянски генезис – Алдомир. Значението на името пък е „ желязна ръка “.

Младата майка Симона оповести появяването на своята рожба с прочувствен пост в Инстаграм, в който благодари на своя обичан за любовта и поддръжката:

Ангел Русев е притежател на две следващи европейски титли (Тирана 2022, Москва 2021) при 55-килограмовите и на шампионата на Стария континент в Ереван (15-23 април) ще нападна за трети път върха в своята категория.

btvsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР