Разликата между успешните връзки и тези, които са същински провал,

...
Разликата между успешните връзки и тези, които са същински провал,
Коментари Харесай

7 причини, поради които връзките успяват

Разликата сред сполучливите връзки и тези, които са истински неуспех, не е една. Има редица фактори, които дефинират триумфа на една връзка. Например положителната връзка води до доверие и така нататък За да разберете дали вие и вашият сътрудник имате сполучлива връзка, прочетете тези 9 аргументи, заради които връзките съумяват.

1. Имате мощна основа през цялото време

Много по-лесно е да се построи връзка с течение на времето, в сравнение с всичко да се случва прекомерно бързо. Началото на връзката е чудесна причина за развиването й. Ако всичко се случва както би трябвало още през цялото време, мощно евентуално е всичко да върви добре и по-нататък.

2. Има доверие и почтеност когато и да е

Няма никакви неистини сред вас, даже напълно дребни. Трябва да бъдете изцяло транспарантни и да бъдете повече от откровени един с различен. Ценете доверието.

3. Не потискате дребните неща

Добре е да казвате всичко, което мислите, даже да ви се коства малко и нищожно. Премълчаването даже на дребни елементи е голям проблем, тъй като всичко се натрупва и в даден миг единия от двамата ще избухне. Ако разрешавате даже дребните проблеми на момента, всичко ще бъде наред.

4. Продължавате да работите върху връзката си

Това значи, че намирате способи да поддържате връзката си вълнуваща. Правите занимателни неща дружно, интересувате се от това какво се случва с вашия сътрудник и измисляте нови способи постоянно да го изненадвате.

5. Комуникирате

Това е най-важното изискване за една връзка. Умението да можете да говорите с колегата си за безусловно всичко е извънредно значимо. Без връзка всяка една връзка е обречена.

6. Правите взаимни отстъпки

Още едно златно предписание на сполучливата връзка: компромисите. Това е тайната, с цел да останете дружно и да се обичате от ден на ден с всеки минал ден. Ако не вършиме взаимни отстъпки, във вас ще се събере яд и отчаяние.

7. Приятели сте

На първо място би трябвало да усещате индивида до себе си като другар. Лесно можете да бъдете любовници, другарството е по-важно. Когато намирате всичко, което се нуждаете, в един човек- другарство, поддръжка, обич, пристрастеност и така нататък, ще желаете постоянно да бъде до вас и ще вършиме всичко допустимо, с цел да го задържите.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР