Различните зодии имат различно отношение към парите. Всички знаем, че

...
Различните зодии имат различно отношение към парите. Всички знаем, че
Коментари Харесай

Kои зодии привличат парите |

Различните зодии имат друго отношение към парите. Всички знаем, че с цел да реализираме финансов триумф, са нужни избрани качества. Те могат да бъдат вродени или пък добити – зависи от персоналната мотивация! Да забележим кои зодии астролозите дефинират като най-предприемчиви и най-успешни във финансово отношение.

Козирог може да ти продаде въздух в кутия

Всички родени под този знак добре осъзнават цената на парите и не могат да си показват съществуването си без тях. Козирозите живеят по правилото: „ Парите не са главното нещо. Основното е, да ги имаш. " Представителите на този знак са извънредно работливи и рядко може да се откри безпаричен Козирог. Дори и да харчат, отново съумяват да „ вържат “ бюджета. Просто е – колкото повече харчите, толкоз повече получавате. Именно те продават въздух в кутии и умеят да вършат пари от подозрителността или наивността на хората.

" Стотинката пази левчето " - мотото на Девата

Девите всяка заран стават и преглеждат листата с най-богатите хора на планетата. Чак тогава отиват на работа. Разбира се, това е смешка, само че истината е, че точно под този знак са родени най-вече милионери. Всеки, който в миналото е срещал Дева в живота си, знае, че те не остават без пари. Девите живеят под мотото: „ Стотинката пази левчето “ и несъмнено съблюдават това предписание. Тези педантични и икономични хора знаят по какъв начин да икономисват и влагат в вярната посока. Заради любознанието си те са склонни да се заемат с няколко бизнеса по едно и също време, като изненадващо се оправят с всичко съвършено. Затова и няма нищо необичайно във обстоятелството, че това е един знаците с най-богати представители. Девите са от тези, които макар голямото си благосъстояние в никакъв случай не се хвалят с него, не обичат да го излагат на показ, като по този метод се защищават от очите на завистливи хора.

Късметът обича Везните

Късметът е влюбен във Везните. Затова и те съумяват постоянно да реализират голямо благосъстояние, без да влагат доста старания. Животът ги обича, това е несъмнено. Върви им в бизнеса и даже в хазарта и са по-щастливи от другите. Често са притежатели на милиони и жилища, извоювани от лотарията или от сладко завещание от богати родственици. Друга отличителна линия на Везните е пестеливостта. Те елементарно могат да си откажат капризи, тъй като мислят по какъв начин бързо да стигнат до банката и да сложат още пари в сметката си. Мисълта за това топли душата им доста повече, от всяка облага.

Водолей - изкуството да печелиш и харчиш

Креативни и истински, концепциите и гениите на Водолеите са толкоз доста, че от време на време самите те са сюрпризирани от това. Неконвенционалното им мислене им оказва помощ да реализират невиждано благосъстояние, само че има една специфичност: те би трябвало да бъдат двойно по-внимателни в дейностите си от останалите, тъй като рискуват да изгубят всичко едновременно.
Щедрото заплащане, което получават за труда си, не се задържа дълго време. Е, по какъв начин да е другояче - това са свободолюбиви персони, които не са привикнали да си отхвърлят от удоволствия. Получените пари постоянно биват неотложно изразходвани. За Водолея е по-приемливо да работи доста, в сравнение с да търпи ограничения. Звездите поучават представителите на тази зодия да влагат повече в развиването на креативните качества. Придобитите умения ще им оказват помощ да покачат приходите си в пъти!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР