Разкрити са 10 престъпления, приключени са 11 досъдебни производства при

...
Разкрити са 10 престъпления, приключени са 11 досъдебни производства при
Коментари Харесай

Разкриха 10 престъпления при спецакция във Велико Търново

Разкрити са 10 закононарушения, завършени са 11 досъдебни производства при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност. Това оповестиха от ОДМВР-Велико Търново.

Акцията е осъществена на територията на районно управление (на МВР) – В. Търново в интервала 26-28 януари под управлението на прокуратурата.

В хода на интервенцията са формирани 3 досъдебни производства – по член 354А, алинея 3, член 234В, ал.1, и член 159А, ал.1 от Наказателен кодекс, 2 бързи производства за кражба и владеене на наркотични субстанции, разкрити са 10 закононарушения, завършени са 11 досъдебни производства, привлечени, като обвинени са 11 лица, от които две са арестувани за 72 часа.

Извършени са инспекции в три обитаеми места, тествани са 137 жители, 2 места за заслон, 4 адреса във В. Търново и 126 автомобила.

Съставени са 3 акта за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, 4 акта за нарушаване на Закона за българските персонални документи, 2 акта за нарушаване на Закона за гражданската регистрация и са наложени 51 санкции по фиш. Установен е един лидер, седнал зад кормилото, след приложимост на алкохол. Задържани за период до 24 часа са 4 лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР