Разкрит е най-ранният случай на смърт от метеорит …Изследователи са

...
Разкрит е най-ранният случай на смърт от метеорит …Изследователи са
Коментари Харесай

Разкрит е най-ранният случай на смърт от метеорит

Разкрит е най-ранният случай на гибел от астероид …Изследователи са разкрили публични записи, в които се споделя, че в Ирак мъж е погубен от астероид още през 1888 година (HiddenTruth.site).

 Не бихте желали да бъдете ударени от едно от тях …
Не бихте желали да бъдете ударени от едно от тях …Когато става въпрос за малко евентуални способи да се почине, „ ударен от падащ астероид “ би трябвало да се причисли при започване на листата. Едно изследване, оповестено през 2014 година, заключава, че възможностите да бъдете убити от астероид са към 1 на 1 600 000, което значи, че шанса да бъдете ударени от гръмотевица е повече от два пъти по-вероятен.Според неотдавна открити записи в турски държавни архиви, обаче, такава невероятна гибел в действителност се е случила на един човек преди повече от 130 години.Документите разказват по какъв начин на 22 август 1888 година астероид пада на Земята и се удря в рид, настоящия Сулеймания, в Ирак.Човекът бил ударен и погубен, а втори бил тежко ранен и в последна сметка – неподвижен.
Записите показват, че смъртоносната галактическа канара е била една от няколкото, които са паднали в границите на 10 минути, и че очевидци в непосредствен град също са видели „ огнената топка “, която се спуска от небето.Четете още: Невероятната история за останките на нарушителя Елмър МакКърдиКазано е даже, че събитието е обявено на султана на Османската империя – Абдул Хамид II.Докато откривателите към момента търсят спомагателни документи, свързани с случая, се счита, че това е най-ранният прочут запис за човек, ударен и погубен от астероид.Пред Space.com, водещият откривател Озан Унсалан от Истанбулския университет декларира:„ Почти всяко настрана събитие е записано в архивите. Искам да кажа, в случай че кихнете, това е записвано по някакъв метод. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР