Разкопани тротоари пред домовете на пловдивчани принудиха граждани да възстановят

...
Разкопани тротоари пред домовете на пловдивчани принудиха граждани да възстановят
Коментари Харесай

Разкопан тротоар тормози пловдивчани СНИМКИ

Разкопани тротоари пред домовете на пловдивчани принудиха жители да възстановят плочките до входните порти на дворовете си по лична самодейност. Това се случва в Съдийския квартал, регион „ Централен “, откакто се наложило служащи да копаят по незнайни на жителите аргументи.



Във връзка с активността било изкоренено даже дървото пред кооперацията, пред която тротоарът към момента не е изцяло приключен след разкопаването. В момента с помощта на напъните на една от живущите на адреса дами е обезпечен достъп с плочки, едвам не минава.

Жената употребила един от последните топли уикенди на септември, с цел да подреди изкъртените плочки, тъй че когато завалят дъждовете да не се нанася тиня.



Граждани обаче недоумяват за какво след ремонтите тротоарът е оставен в такова състояние. Те показват, че по-надолу по улицата им също се е копало, само че незабавно след довеждане докрай на задачата всичко е било подредено още в същия ден. Освен това неразбираемо за тях остава по какъв начин дървото е било изкоренено по бързата процедура, а когато се обаждат в Оперативна програма „ Паркове и градини “ им коства неимоверни старания да уговорят подкастряне на клоните.

След изкореняването дървото било оставено встрани, което в допълнение подразнило живеещите. Възмущението им предизвикало навременна интервенция и незабавно от Общината изпратили екип, който да го прибере, тъй че да не стои на тротоара. За плочките обаче никой не се намесил и до в този момент. Затова гражданката показала самодейност, защото въпросът я визира директно.

За да не си навлече неприятности и да отнесе санкция поради намесата си пловдивчанката избра да остане анонимна. Поради тази причина от „ Марица “ взехме решение да не загатваме адреса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР