Разказваме история за милиони върху ръцете на българка от Радомир,

...
Разказваме история за милиони върху ръцете на българка от Радомир,
Коментари Харесай

Ловецът на диаманти: Юлия от Радомир, стигнала до сделки за милиони в Лондон

Разказваме история за милиони върху ръцете на българка от Радомир, която английската преса подреди измежду международните ловци на диаманти.

Скъпоценните камъни са сигурна инвестиция по време на финансова рецесия като актуалната. Затова и продажбите им през последните месеци се усилват.

Юлия Кастелли е на 46 години. Баща ѝ е българин, а нейната майка – рускиня. Семейството живее четири години в съветската тайга. След рухването на комунизма пробва редица бизнеси в България. Нито един обаче не я приближава до фантазията ѝ да стане бизнесдама. На 25 години продава колата си и с 3 000 $ от нея потегля към Америка.

„ Насочих се към диамантите безусловно инцидентно, тъй като приключих стопанска система и единствената концепция, която имах по какъв начин може да стана бизнесдама, беше да работя в банка. Това беше моята концепция, когато дойдох в Ню Йорк. Мислех си, че това ще бъдепътят ми ”, изясни Юлия.

Приятелка обаче ѝ предлага да опита в бутик за бижута на съветски евреи и тя го прави. Учи от тях, приключва даже академия за бижутери и когато със брачна половинка си вземат решение да се реалокират в Лондон, тя към този момент е подготвена да започва независим бизнес.

Най-големият „ удар ” на българката, която английската преса подреди измежду международните ловци на диаманти, е за 20 млн. $.

Източник: Нова ТВ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР