Разказите на Душица от Кралево за жестоките пребивания от страна

...
Разказите на Душица от Кралево за жестоките пребивания от страна
Коментари Харесай

Жeна, жестоко пребита от мъжа си, потресе Сърбия

Разказите на Душица от Кралево за жестоките пребивания от страна на някогашния й брачен партньор потресоха прилежаща Сърбия, съобщи БГНЕС.

Първо посредством Туитър, а след това и в медиите, Душица в детайли разказа по какъв начин е била пребивана, а по-късно е почнала да получава открити смъртни закани.

" Той ме удряше до момента в който не изпадна в безсъзнание. Той ме биеше даже и когато към този момент бях паднала на земята. При последния побой наоколо имаше камери. Очевидно, когато ме повали на земята е сметнал, че съм мъртва и за това е решил да избяга в Черна гора, само че бе задържан на границата ", описа Душица. Тя е с разрушени зъби, тежки пострадвания по врата и главата. " Всичко това бе разказано като междинна телесна щета ", акцентира пострадалата и посочи, че след получената ограничаваща заповед насилникът е почнал да насочва директни закани за ликвидиране.

" След като е разговарял с него по-малкият ми наследник ми сподели, че той желае да ме убие. Казал, че няма да бъде като последния път - този път в действителност ще ме ликвидира. На делото е споделил, че в случай че не отдръпва жалбата си той, с цел да получи правдивост щял за избие 20 души и да лежи 40 година в пандиза ", описа Душица и призна, че не се усеща на никое място в сигурност. Тя не върви на работа и не излиза от вкъщи си./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР