Разходките на ангелите на Victoria's Secret по модния подиум остават

...
Разходките на ангелите на Victoria's Secret по модния подиум остават
Коментари Харесай

Разходките на Ангелите на Victoria`s Secret остават в историята

Разходките на ангелите на Victoria's Secret по стилния подиум остават в историята. Това излиза наяве от изявление на модела Шанина Шайк пред австралийското издание на „ Дейли Телеграф “. По думите й известното годишно шоу на компанията тази година няма да се организира.

Слухове, че Victoria's Secret изпитва усложнения с логистиката към огромното си годишно ревю се появиха още през месец май. Тогава компанията съобщи, че търси различни на малкия екран медии, с цел да излъчва свои събития. Последната година в самобитен техен хазаин се трансформира канала ABC, който обаче регистрира рекордно невисок рейтинг - шоуто бе изгледано от едвам 3,3 млн. души.

„ Модата е бизнес на смяна. Трябва да еволюираме и да се променяме, с цел да растем “, се споделя в писмо, изпратено от изпълнителния шеф на L Brands (собственик на Victoria's Secret) Лесли Уекснър до екипа на компанията. " В тази връзка, взехме решение да преосмислим обичайното си шоу на Victoria's Secret. От 2019 година натам ще се фокусираме върху основаването на динамично наличие и различен вид събитие, което ще доближава до нашите консуматори на платформи по метод, по който ще надскочим границите на световната цифрова ера ", добавя Монитор. 

За в този момент още е неясно каква ще бъде формата на идващото потомство на Victoria's Secret Fashion Show, само че марката сигурно се приготвя за изненади.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР