Разходите за отбрана непрекъснато ще растат. Това каза президентът Румен

...
Разходите за отбрана непрекъснато ще растат. Това каза президентът Румен
Коментари Харесай

Румен Радев предупреди: Разходите за отбрана ще растат

Разходите за защита непрестанно ще порастват. Това сподели президентът Румен Радев по време на тържественото довеждане докрай на випуск „ Княз Александър I “ – II промяна на Военна академия "Г.С. Раковски.

Според президента, всички са задължени да търсят резултатност и успеваемост и оптимално оползотворяване на всичко, с което разполага страната ни.

„ Да съхраните и развивате традициите на българската военна школа като поръчител за опазване и подсилване на висок честен дух, без който и най-съвременното въоръжение губи смисъл.

Убеден съм, че триумфът ще съпътства тези от вас, които са усвоили най-важният урок на тази академия, че не е задоволително да се успокоявате със солидната основа, с която напускате академията. Трябва непрестанно да търсите нови познания “, съобщи още Радев.

„ Да служите правдиво на народа и Отечеството “, съобщи още Радев и поздрави управлението на Академията. „ Никога не забравяйте, че да си офицер от Българската войска не е просто специалност, а самопризнание и дълг към Отечеството. На добър час “, съобщи още Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР