“Разговорите не са в ледена епоха, но няма и слънчеви

...
“Разговорите не са в ледена епоха, но няма и слънчеви
Коментари Харесай

Габриел: Разговорите не са в ледена епоха, но призовавам ПП и ДБ да преосмислят моделите и политиките си

“Разговорите не са в ледена ера, само че няма и слънчеви лъчи, с цел да размразят ледовете. Трябва да се премислят структурите, моделите и политиките. Призовавам ПП-ДБ за преосмисляне на всичко това, което изброих. Недоверието ни е голямо. Мандатоносителят е на ход ”.

Това съобщи Мария Габриел на ексклузивен брифинг на ГЕРБ, съобщи БГНЕС.

Разочарованието в обществото е голямо. Недоверието в сътрудниците ни е голямо. Страхът в администрацията е поразителен. От тази рецесия се излиза единствено с старания за доверие от страна на всички участници в обществено-политическия живот. И в случай че същинската цел е дестабилизиране на страната, с цел да се погрижим за хората, то всеки би трябвало да предложи решение, работещо решение, което да носи обединяване и непоклатимост. Мандатоносителят е на ход на търси и откри поддръжка, добави Габриел.

Освен всичко, което сподели Мария - съмнение сред партиите, липса на посока, война сред институциите, желая да кажа нещо, което да не бъде одобрявано като ултиматум, а като другарски съвет: сменете метода! Няма да стане по този начин! Вземете образец от нас - направихме всички вероятни и невъзможни взаимни отстъпки - няма да е с първия, а с втория мандат, няма да е с политически фигури - добре.., направете взаимни отстъпки! Не може с 15% от народните представители да получите цялата власт - не е почтено, не е европейски, не е демократично, сподели Томислав Дончев.

Като виновни за сформиране на държавно управление сега, предложете различен формат, прикани Дончев. Говорете с нас, говорете с другите партии, би трябвало да има работещо държавно управление, добави Дончев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР