Разговори предстоят, разговори предстоят всеки ден. Имаме заседание на органите

...
Разговори предстоят, разговори предстоят всеки ден. Имаме заседание на органите
Коментари Харесай

ДБ с важни подробности - утре може да се подпише коалиционното споразумение, до края на седмицата - да се състави правителство

Разговори предстоят, диалози предстоят всеки ден. Имаме съвещание на органите на процедура всеки ден. Това е естествен развой за да имаме държавно управление надалеч преди Коледа, в случай че е допустимо, още тази седмица. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на ПГ на " Демократична България " Владислав Панев в отговор на въпрос дали днешните договаряния за сформиране на държавно управление ще са последните преди подписването на съдружното съглашение.

Попитан дали съдружното съглашение ще бъде подписано дружно или поотделно от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " Панев уточни: " Вероятно е да бъде поотделно, само че текстовете по този начин или другояче са едни и същи. Амбициите са ми то да бъде подписано оптимално скоро, по опция на следващия ден. Дали ще стане, зависи от националните препоръки. Доколкото знам, Българска социалистическа партия още не са свикали техен подобен. Коалиционното съглашение към този момент е изчистено, заседавахме цяла седмица по работни групи и в случай че тези точки, които сме записали в съглашението, бъдат изпълнени, след 1-2 години България ще е напълно друга страна. Няма да могат да се създадат доста радикални промени по простата причина, че обединенията в парламентарното болшинство са доста разнообразни и взаимно тушират някои от концепциите си, само че ще създадем нужното България да бъде по-добро място – и за живеене, и за бизнес ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР