Разговорът кой е виновен се отнася основно до това да

...
Разговорът кой е виновен се отнася основно до това да
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Разговорът кой е виновен цели да сплотява все по-оредяващите твърди ядра

„ Разговорът кой е отговорен се отнася главно до това да сплотяват все по-оредяващите си твърди ядра. Разговорът към този момент е кой е по-нормален. Вярвам, че на хората в действителност им писна от неспособността да се намират работещи решения от хората, които ги съставляват. Да намират смисъл и разсъдък, да оставят този изстрадал народ намира, да основава богатства, а не да го занимават със своята подготвеност ”, съобщи пред Нова телевизия психологът Росен Йорданов.

На въпроса ще повярват ли гласоподавателите на тезата за това, кой е отговорен за вота, специалистът отговори:

" За кои гласоподаватели приказваме. Ако апелите са отправени към все по оредяващите гласоподаватели от твърдите ядра, това е неверен метод.

Според него, Главчев е бил единствената допустима рационална фигура в тези условия.

" Главчев бе единственият вероятен рационален избор при тези условия и Конституция. Как омбудсманите да станат министър председатели. Те не са предполагали, че Христо Иванов ще заложи, че встъпвайки в служба би трябвало да се готвят за премиерския пост. Това са хора, които са работели единствено в един бранш, по какъв начин ще намерят министър на опазването на здравето, на външните работи? Стига с фантазиите ", разяснява Йорданов.

" Дори и коментаторите би трябвало да излязат от тяснопартийния агитационен модел. Защо се провалиха? Бяха прилагани ужасно доста мръсни трикове ", означи психологът. След това той избор мръсните номера на Политическа партия:

" Въображаем проблем, както беше с външния министър. Ултиматуми, рискови условия, които непрестанно се покачват.

Манипулатовно се отсрочват решения, с цел да може да се осъществя втория мандат. Не може да искаш против нищо, нещо.

Те не осъзнаха, че имат общ интерес - имаха потребност от време. Напълно съм уверен, че Борисов не искаше да има избори, тъй като това е човек, който 3 пъти е бил министър председател ", уверен е Йорданов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР