Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невиждан хейт, става

...
Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невиждан хейт, става
Коментари Харесай

Побъркаха СЕМ от сигнали срещу красавицата Натали Трифонова! Искат да я принудят да…

Разголената синоптичка на bTV Натали Трифонова събира невъобразим хейт, излиза наяве от скорошна информация, публикувана в общественото пространство.
Оказва се, че русокоската, която приковава вниманието най-много с нищожно облекло и лигаво държание в ефир, в сравнение с температурните амплитуди в прогнозата за времето, каквато в действителност е функционалността й, за изненада не е изключително долюбвана от феновете.
За това приказват и систематичните сигнали до медийния регулатор против нея, които към този момент наброяват по 50 месечно. Разбира се, типично по женски, Трифонова подозирала съперниката си в Нова тв Никол Станкулова, която прави нещо кой знае какъв брой по-различно с появяването си.
Членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) всеобщо пренебрегват адресирани до регулаторния орган сигнали от възмутени фенове за фрапантно късите поли, с които се явява на екран синоптичката от bTV Натали Трифонова, само че най-малко към този момент тя се оказва най-докладваното в Съвет за електронни медии тв лице. В огромна част от сигналите се упорства русокоската да бъде принудена да се приведе в порядъчен за тв ефир тип посредством налагане на административни санкции от малкия екран.
Засега от Съвет за електронни медии не реагират, най-малко не и обществено, само че евентуално взимат поради сигналите, само че дали те ще доведат до нещо, в последна сметка, към този момент можем единствено да гадаем, защото, както е добре известно, от Съвет за електронни медии не могат да се месят в публицистичното наличие на малките екрани.
В същото време обаче, в нюзрума на bTV върви горещата клевета, че досегашната новинарка от малкия екран и сегашен член на Съвет за електронни медии Габриела Наплатанова дискретно сложила въпроса за минижупите на Натали Трифонова пред Антон Хекимян. И го помолила импровизирано да удължи „ единствено с два пръста “ късите поли на русокоската поради взрива от отрицателни зрителски сигнали.
Самата Натали пък изрично отказвала да се съобрази с устната рекомендация на Съвет за електронни медии, защото съгласно нея сигналите идвали от завистливи конкурентни синоптички от други малките екрани, написа „ Уикенд “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР