Разгневените семейства на жертвите, убити от нотингамския убиец Валдо Калокане,

...
Разгневените семейства на жертвите, убити от нотингамския убиец Валдо Калокане,
Коментари Харесай

Присъдата на убиеца от Нотингам Валдо Калокане е „твърде снизходителна“ като преглед, изпратен до главния прокурор

Разгневените фамилии на жертвите, убити от нотингамския палач Валдо Калокане, жигосаха присъдата му като „ прекомерно снизходителна “ на основния прокурор.

Прокурорите по делото Valdo Calocane одобриха обвиняване за непредумишлено ликвидиране, вместо да преследват присъда за ликвидиране след насилствената гибел на 19-годишните студенти Барнаби Уебър и Грейс О'Мали-Кумар и Иън Коутс, 61. Calocane беше през вчерашния ден наказан на задържане в болница с висока степен на сигурност.

Кролската прокуратура (CPS) отбрани дейностите си, само че фамилиите се обърнаха към основния прокурор Виктория Прентис, защото те настояват, че присъдата е прекомерно снизходителна, удостовери представител пред Огледало. Министърът на кабинета в този момент има 28 дни от произнасянето на присъдата, с цел да прегледа настояването и да реши дали да отнесе случая до Апелативния съд, който да реши дали присъдата е подобаваща.

Ема Уебър, майка на студента Барнаби, сподели на стъпките пред Нотингамския кралски съд през вчерашния ден: „ Ние като опустошено семейс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР