Разглеждането на документите, предоставени в хода на започналото дело между

...
Разглеждането на документите, предоставени в хода на започналото дело между
Коментари Харесай

Fotnite донесъл за две години над $9 млрд. на Epic Games

Разглеждането на документите, предоставени в хода на почналото дело сред Apple и Epic Games, продължава да дава забавна информация по отношение на двете компании. От следващия подобен документ, станал притежание на The Verge излиза наяве, че един от шлагерите на гейм сцената през днешния ден – Fortnite – е проработил за основателите си над девет милиарда $.

Във финансова презентация, показана по време на чуванията и датираща от януари тази година излиза наяве, че играта е генерирала облага от $5.4 милиарда през 2018 и $3.7 милиарда за 2019 или общо $9.1 милиарда за две години. В презентацията се показва също тъй че прогнозата е Fortnite да донесе през 2020 $2.7 милиарда Очакванията на Epic са били надминати съществено, откакто излиза наяве, че за предходната година тя е донесла на Epic $5.1 милиарда

От предоставените финансови извлечения излиза наяве, че другите известни заглавия на Epic, като тези, които идват от Psyonix, Battle Breakers и Spyjinx са проработили общо за компанията $108 милиона за 2018 и 2019. Печалбата от Unreal Engine са достигнали $124 милиона за 2018 и $97 милиона за 2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР