разгара на зимния сезон се стига отново до проблема с

...
разгара на зимния сезон се стига отново до проблема с
Коментари Харесай

Българка впечатлява със своята социална и екологична кауза

разгара на зимния сезон се стига още веднъж до казуса с изгарянето на облекла, аксесоари и всевъзможни текстилни боклуци за битово отопление. Последиците върху околната среда от това са съществени, а потреблението на текстил вместо дърва в печките провокира съществени.

Повече от 20 милиона текстилни произведения се създават и изхвърлят всяка година в Европа и Съединени американски щати, а съвсем 100% от него може да бъде рециклиран. В същото време текстилната промишленост е една от най-замърсяващите индустрии в света.



Една млада дама намира решение за приложението на рециклирани памучни прежди.
 Цвети-Слава
Цвети-Слава Асенова основава „ Бримки “ с две съществени каузи- обществена и екологична.

„ В „ Бримки “ предоставяме работа предпочитано на дами от уязвими групи, които изплитат на ръка на една кука артикули от рециклирани памучни прежди, с което понижаваме текстилните боклуци и предлагаме неповторими и красиви, екологично устойчиви артикули “, споделя 20-годишната българка в изявление на за и „ “.





Преждата и пълнежа за продуктите, които от „ Бримки “ употребяват са хипоалергични и подобаващи за пране в пералня, няма лепени или шити елементи, тъй че играчките са подобаващи и за най-малките.



Изработват също по този начин играчки за елха, ключодържатели, дребни коледни подаръчета със сапунени бонбони, които също ръчно правени от глицерин и аромати без алергени, домашни украшения, чанти, фирмени дарове, книгоразделители, моливници, панери.

Ако желаете да зарадвате собствен непосредствен с ексцентричен подарък, можете да посетите.



„ Постоянно опитвам тъй че да предлагаме по-интересни артикули и да разтеглим кръга си от удовлетворени клиенти.

Най-вдъхновящо за мен е да видя удовлетворението от продуктите ни- детето, което се гушва в новата си играчка, насладата от човек, получил неповторим и логичен подарък, щастието от полученото самопризнание на дамите, изработили продуктите, които имат страховит нюх към елементи и влагат доста изпитание и предпочитание във всичко “, добавя още Цвети-Слава.



В бъдеще създателката на „ “ чака доста нови провокации и нови благоприятни условия за развиване.

„ В момента се стремим да сътворяваме на нови партньорства, тъй че да достигнем до повече клиенти и разраствайки работата си да подадем ръка на повече дами, с които да работим дружно “, споделя младата българка.



По тематиката

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР