Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор

...
Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор
Коментари Харесай

Трудната раздяла на Уилям и Хари

Раздялата на принц Хари и Меган Маркъл с кралския двор получи необятен отзив по целия свят, а най-близките им го одобриха прочувствено. Сред тях принц Уилям е останал най-разочарован от решението на по-малкия си брат, и то не по една причина.

Отношенията сред двамата започнаха да търпят негативни промени още с началото на връзката на принц Хари с Меган Маркъл. Те започнаха да се отдалечават лека-полека, най-много поради желанието на по-малкия най-накрая да бъде самостоятелен и да се открои.

Самият принц Уилям в края на предходната година удостовери за охладнялата им връзка, заявявайки сбито, че просто всеки е тръгнал по своя път в живота. За тяхно страдание, двамата братя не са се разделили в доста положителни връзки .
 Снимка 465611

Според източници от двореца, на разлъка Хари и Уилям може да са се прегърнали, само че не са преглътнали натрупалата се мъка от разрива в връзките си.

Освен това, херцогът на Кеймбридж е предизвестил по-малкия си брат, че избързва прекомерно доста с решението си да се реалокира в Канада със брачната половинка си. Двамата са се почувствали и облекчени, че няма да им се постанова да участват дружно на събития и всички да разясняват скарани ли са или не, написа FOX News.
 Принц Уилям, принц Чарлз и за какво са обезпокоени за принц Хари и Меган Маркъл
Уилям и Чарлз са обезпокоени за Хари и Меган

Кралски паники

Въпреки това, синовете на Чарлз и Даяна се надяват времето и променената обстановка да им дадат опция да залепят частите на братската си любов. Защото Меган се оказа главният проблем освен посред им, а и за кралския двор. А в този момент Уилям и Хари към този момент няма какво да разделят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР