Раздялата е труден момент от живота на почти всеки човек.

...
Раздялата е труден момент от живота на почти всеки човек.
Коментари Харесай

Как да разберете дали сте готови за нова връзка?

Раздялата е сложен миг от живота на съвсем всеки човек. Малцина са тези, които са разкрили безконечната обич от раз. Повечето се срещат и разделят с разнообразни сътрудници през целия си живот в търсене на любовта. Всяка разлъка е сложна, даже да е била по ваша самодейност. За да се възстановите е належащо време. Психиката и прочувственото положение се нуждаят от глътка въздух, която от време на време може да трае и по-дълго. Няма точна рецепта за това какъв брой време е нужно, с цел да сте подготвени за идната връзка. Но ето няколко признака, че е пристигнал моментът да опитате още веднъж да потърсите любовта.

Не забравяйте, че срещите изискват сила
Срещите, търсенето на любовта, връзките – всичко това изисква сила и интензивност от ваша страна. Ако не се чувствате подготвени за връзка, евентуално няма да вложите и никаква сила, даже да се срещате с някого принудително, единствено с цел да забравите остарялата обич. Преди да се впуснете в нови срещи и нова връзка, преценете дали в действителност имате сила за това. Ако имате, значи сте подготвени.

Инвестирайте в себе си
Най-добрият метод да се съживите след контузията и да продължите напред е да инвестирате в себе си. Само по този начин ще си върнете силата и самочувствието. Когато обичате себе си и се грижите за това да се чувствате добре, ще започнете да излъчвате привличаща сила.

Прекъснете всички връзки с предишното
За да сте подготвени за нова връзка е значимо на първо време да сте прекратили всички остарели взаимоотношения, които ви дърпат към предишното. Отворете напълно нова страница от живота си, като започнете да пишете историята на новата си връзка на изцяло нов бял лист.

Уважавайте потребностите си
Ако имате потребност от прочувствено пространство – давайте си го. Ако имате потребност от физическо пространство, повече време за себе си, давайте си тези награди. Позволете си да се чувствате добре. Започнете да мислите за себе си, в случай че до момента не сте го правили и сте поставяли сътрудниците и връзките си преди всичко. Време е да измененията нещо в държанието и мисленето си. Само с смяна ще привлечете смяна. Ако вършиме едни и същи неточности, те ще се придвижват във всяка последваща връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР