Раздробена кост на ръката и тежка психическа травма за 12-годишния

...
Раздробена кост на ръката и тежка психическа травма за 12-годишния
Коментари Харесай

След като питбул нахапа дете край Самоков: Съдът оправда стопанина му

Раздробена кост на ръката и тежка психическа контузия за 12-годишния Адриан от Самоков по време на разходка край реката. Тогава момчето е било нападнато от питбула. Историята е от преди тъкмо две години, когато детето било на 10 години. Майка му е възмутена от развоя на делото.

Собственикът на кучето е разгласен за почтен. Животното е харизано на един от очевидците, който 2 дни преди случая излиза от пандиза. Самото дело беше смешно. Според думите на съдията детето ми е било на несъответствуващото място. Процесът завърши преди година, само че към момента нямаме претекстове за какво е бил оневинен. От хора в града знаем, че от предишния месец тази година мъжът има забележка от правосъдна гилдия за 56 забавени каузи ” , описа майката на потърпевшото дете Ваня Лазарова пред „ NOVA “.

В момента момченцето се е възвръща, само че ръката му е с лимитирани придвижвания . От съда обясниха, че по закон в 60-дневен период би следвало претекстовете да бъдат разяснени, само че заради натовареност, те се бавят.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР