Раздор има и в управляващата тройна коалицияМощен отзвук в държавата

...
Раздор има и в управляващата тройна коалицияМощен отзвук в държавата
Коментари Харесай

Депутати се скараха заради изгонените руски дипломати

Раздор има и в ръководещата тройна коалиция

Мощен отзив в страната след новината за изгонените 70 съветски дипломати. Полярни реакции в Народното събрание „ за “ и „ срещу “ решението на държавното управление.

Лидерът на Българска социалистическа партия Конелия Нинова разгласи, че привиква незабавно съвещание на социалистическата партия.

Скандалът за изгонените съветски дипломати стартира с тирада на "Възраждане ", осведоми.

„ Кирил Петков да бъде подложен под забраняване, другояче ще ни докара до война. Не просто изменник, а изключително рисков изменник “, сподели водачът на партията Костадин Костадинов. Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “ му отговори, че речта му евентуално е писана от Мария Захарова.

„ Решението не е взето еднолично, а прилагаме пропорция на задачите. Смятаме, че решението е закъсняло, само че вярно “, сподели Христо Иванов от „ Демократична България “.

ГЕРБ оповестиха, че поздравяват службите, в случай че са разкрили толкоз шпиони. В същото време обаче Екатерина Захариева насочи и рецензии. „ Първо не всички са дипломати, те са 43. А и всичките ли са били шпиони? Няма отговори на тези въпроси, уповавам се да не са под паника дейности с оглед обстановката “, сподели тя.

Според „ ИТН “ казусът не е в решението, а в едноличното му взимане. „ Още като бяхме в Украйна, на перона в Полша той сподели какъв брой е хубаво да ги изгоним тия съветски дипломати. Той искаше всички да ги махне, ей по този начин. Проблемът е в метода на премиера, който към този момент е някогашен. Това решение е като с ареста на Борисов. Никой не знаеше, а какъв е отговора на Българска социалистическа партия? Не станаха ли доста алените линии “, сподели Станислав Балабанов.

Българска социалистическа партия се събират незабавно на съвещание по проблема, разгласи във „ Facebook “ Корнелия Нинова. Възможно е партията да премисли присъединяване си във властта, настояват социалисти.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР