Разделите са нещо, което всеки е преживял. Това са наистина

...
Разделите са нещо, което всеки е преживял. Това са наистина
Коментари Харесай

Кои са първите 5 неща, които жените правят след раздяла

Разделите са нещо, което всеки е претърпял. Това са в действителност неприятни моменти, само че се случват и би трябвало да ги преживеем. Гадно е да те зарежат, само че не е по-лесно ти да кажеш, че късате, даже от време на време е доста по-трудно. И двата пола претърпяват раздялата зле, само че в този момент ще се фокусираме върху дамите. Кои са първите пет неща, които всяка жена прави, откакто се раздели с гаджето?

Променя визията си.

Момчета, не се учудвайте, само че дамите в действителност тичат към фризьорския салон скоро след раздялата. Най-често косата е тази, която търпи промени. Експериментира се с цвят, дължина и форма. Друг вид е и пиърсинга или татус. Разбира се, че на нея ѝ е мъчително и се усеща извънредно от случилото се. Но след ден-два на денонощен плач, тя взема решение, че е време да зареже пижамата и да се приведе във тип. Тогава към този момент отива в салона за хубост и напълно трансформира визията си.

Секс за една вечер.

Не си мисли, че девойките се навиват да го вършат без никаква причина. В множеството случаи, тя се опасява да го направи, тъй като ѝ се коства рисково и мисли прекалено много. Но в този момент е предизвикана, желае занимания, желае да направи нещо бясно, нещо, което до скоро е било неразрешено. Затова въобще няма да му мисли и ще излезе на бар, единствено с цел да си откри секс за една нощ.

Тя ще си намерения дали да не се съберете.

Определено това ще ѝ мине през мозъка. Ако си задоволително настойчив, може и да се съгласи. Но това не подсигурява, че отново ще останете дружно. Може се пречупи и да се върне при теб, тъй като ѝ липсваш, само че в случай че нищо не се промени в връзките ви, тя ще те зареже още веднъж.

Преяждане и диети.

След до момента в който едно момиче претърпява разлъка, тя стартира да се тъпче с храна. Ако досега се е ограничавала с нещо, в този момент е времето, в което тя не може да спре да яде. Позволява си всичко и по доста. След като минат сериозните първи дни, тя минава на диета. Започва да се храни доста прецизно, тъй като е качила няколко килца, до момента в който сте били дружно и счита за нужно да ги в профил.

Тя стартира да те шпионира в обществената мрежа.

Това е наложително и се случва всякога. Тя желае да знае какво се случва с теб, само че не желае да ти звъни, нито да пита приятелите ти за теб. Затова гледа всеки ден профила ти в обществената мрежа.

Инфо: www.teenproblem.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР