Разделите почти никога не са приятни, но колкото и да

...
Разделите почти никога не са приятни, но колкото и да
Коментари Харесай

4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия, отколкото той

Разделите съвсем в никакъв случай не са приятни, само че колкото и да е необичайно, има някои хора, на който фамилията на някогашния им липсва повече, в сравнение с той самият. И по-конкретно те са представители на четири от зодиакалните знаци – Рак, Лъв, Козирог и Дева.

Още по време на връзката тези хора знака осъзнават значимостта на връзките, които техният обичан има със фамилията си. Затова те го предизвикват и поддържат в поддържането на тези връзки. Всъщност те показват откровен интерес да се срещнат с членовете на фамилията на някогашния си към този момент обичан. Това е по този начин, най-много тъй като общуването с околните на половинката им може да бъде скъп метод за създаване на по-силни взаимоотношения и основаване на възприятие за единение.

Въпреки това, когато сходен романс завърши, тези хора изпитват възприятие на загуба, което ги кара страдат за фамилията на някогашния повече, в сравнение с по него. Вижте кои са те:

Рак

 фамилията на някогашния

Раците се отличават със своята лоялност и връзка с тези, за които ги е грижа. Тези водни знаци ценят стабилността и могат да развият мощна обвързаност към фамилията на колегата си, изключително в случай че имат хубави и подкрепящи връзки с тях. В началото Раците може да са търсили общи ползи или занимания, на които да се любуват дружно, като да вземем за пример всичко – от готвене, спорт или филми до разискване на книги, музика или пътешествия. Раците знаят, че намирането на общи допирни точки основава опция за доближаване и предизвиква възприятието за съгласие. Затова те се отнасят към членовете на фамилията на своя другар с добрина, почитание и внимание.

Лъв

 фамилията на някогашния

Лъвовете се радват на хармонични взаимоотношения и са се стремели да изградят здрава връзка със фамилията на някогашния си, до момента в който са били двойка. Тези ранобудни огнени знаци схващат, че установяването на връзка изисква време. Така че процесът на основаване на връзка със фамилията на обичания Лъв не се случва за една нощ. Те разрешават на връзките да се развият по натурален метод. Тези хора изпитват същинско предпочитание да се свържат, тъй като ценят възприятието за равновесие и непосредственост, което обезпечават фамилните връзки. Те показват мислите и възприятията си почтено.

Освен това Лъвовете са възприемчиви към гледните точки на другите хора в допълнение към това, че се преценяват с техните граници или културна сензитивност. В продължение на дълъг интервал от време поредните старания на този огнен знак евентуално са били от основно значение за установяването на връзки със фамилията на някогашния си обичан. Ето за какво, когато една връзка завърши, Лъвовете може да се почувстват лишени и да скърбят за другарството си с тези хора.

Козирог

 4 зодии, на които повече им липсва фамилията на някогашния, в сравнение с той

Козирозите са чувствителни и постоянно основават дълбоки прочувствени връзки с другите. Тези земни знаци имат вяра, че дребните жестове като предлагането на помощ в домакинската работа или поднасянето на деликатен подарък могат да изминат дълъг път в построяването на връзки с роднините на индивида до тях. Докато се срещат с половинката си, те се причисляват към фамилните събирания, празненства или излети.

Освен това те пренасрочват значимите си проекти, с цел да вземат участие интензивно и да допринесат за атмосферата, като споделят истории, смеят се или даже оферират да оказват помощ с приготовленията. Като участват и вземат участие, Козирозите знаят, че имат повече благоприятни условия да се свържат с родителите на колегата си в спокойна конюнктура. Ето за какво даже романтиката да срещне несъответствуващ край, Козирозите може да са основали мощни връзки със фамилията на някогашния си обичан. Тези хора може да изпитат мощно възприятие на носталгия и блян по такива връзки с родителите на някогашната си половинка след раздялата. На тези земни знаци може да им е мъчно да се откажат от спомените и прочувствената поддръжка, обезпечени от фамилията на някогашния, което също евентуално е привързано към тях.

Дева

 фамилията на някогашния

Девите се отличават с дълбоки прочувствени връзки и мощни фамилни връзки. Затова те не желаят да слагат колегата си в обстановка, в която би трябвало да избира сред тях и роднините си. Девите поставят старания да проявят схващане и почитание към фамилната динамичност на своя сътрудник. Те ценят кръвните връзки и постоянно построяват близки връзки със фамилията на някогашния си. Този земен знак евентуално си напише домашното и евентуално е питал родителите на своя обичан за неговите занимания, ползи и житейски опит.

Девите изслушват с внимание тези истории и се включват в смислени диалози, с цел да спомогнат за построяването на позитивна връзка. Те са същински щастливи да одобряват роднините на своя индивида до тях в лоното си и почитат връзката на колегата си с неговото семейство. Когато една връзка завърши, Девите може да изпитват компликации да се откажат от връзката си със фамилията на някогашния си обичан, тъй като се радват на възприятието за принадлежност и поддръжка.

Дори и да са имали горчива разлъка, гореспоменатите звездни знаци ще жадуват за компанията на фамилията на някогашния си обичан. Чувството за непосредственост, което тези хора са отделили време да култивират, рядко се унищожава от една елементарна разлъка. Те остават скъпи фамилни другари дълго откакто двете влюбени гълъбчета поемат по своя път.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР