Разделите никога не са лесно нещо, още повече когато една

...
Разделите никога не са лесно нещо, още повече когато една
Коментари Харесай

Брайън Остин Грийн, Меган Фокс и какво мисли бившият ѝ съпруг за годежа ѝ с Machine Gun Kelly

Разделите в никакъв случай не са елементарно нещо, още повече когато една някогашна двойка с деца се пробва да стартира живота си отначало.

Меган Фокс и някогашният ѝ брачен партньор Брайън Остин Грийн наподобява са от дребното изключения, макар че и тяхната разлъка не мина напълно безпрепятствено.

Може би повода е, че макар 10-те години, които прекараха дружно, те по този начин и не си паснаха съвършено. И въпреки всичко е любопитно да научим по какъв начин реагира Брайън Остин Грийн при новината за годежа на някогашната си брачна половинка.

Грийн е " благополучен за " Меган Фокс след годежа ѝ с Machine Gun Kelly, с който се среща от близо две години, твърди източник на People. 

Според него Грийн желае единствено най-хубавото за Фокс. Двамата очевидно се схващат добре, що се отнася и до грижата за трите им деца - Джърни Ривър (на 5 г.), Бодхи Рансъм (на 7 г.) и Ноа Шанън (на 9).

Знаем, че Грийн е в действителност благополучен с друга жена - Шарна Бърджис, което още веднъж удостоверява и източникът на People. По-рано артистът показа пред изданието, че любовта му към Бърджис е нещо, което в никакъв случай преди този момент не е изпитвал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР