Разделението е факт! От двореца Кенсингтън потвърдиха, че принц Хари

...
Разделението е факт! От двореца Кенсингтън потвърдиха, че принц Хари
Коментари Харесай

Хари и Меган напускат общата фондация на кралското семейство

Разделението е реалност! От двореца Кенсингтън потвърдиха, че принц Хари и Меган Маркъл повече няма да вземат участие в общата фондация, в която бяха дружно с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това се случва една година откакто Меган се причисли към фондацията.

„ Кралската Фондация “ е учредена през 2009 година от принц Хари и принц Уилям. По-късно се причисляват техните съпруги – Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Целта на фондацията е да поддържа бъдещи благотворителни планове на двете фамилии.

Вчера беше съвещанието на борда на фондацията, където херцогинята и херцогът на Съсекс оповестиха, че се отдръпват от постовете си. Слуховете за раздялата сред двете фамилии се въртяха в медиите от много време, само че публично удостоверение нямаше до четвъртък. „ По-късно през годината, фондацията ще премине напълно в ръцете на херцога и херцогинята на Кеймбридж “.

В известието се загатва, че Хари и Меган ще основат своя лична фондация като ще получат поддръжка от „ Кралската фондация “. Все отново двете фамилии ще продължат да работят дружно по общи планове като програмата, която се бори с психологичните проблеми „ Heads Together “.

Официална причина за раздялата не е упомената, само че съгласно кралския хроникьор Емили Андрюс се появил проблем сред двете фамилии след сватбата на Хари и Меган. „ Проблемите бяха много съществени сред двамата братя и те не си говореха с месеци след венчавката “, споделя източник пред Андрюс.

Слуховете за недоразумение се ускориха, когато херцогът и херцогинята на Съсекс взеха решение да се изнесат от двореца Кенсингтън. Засега проблемите сред двете фамилии са единствено клюки и те към момента се появяват дружно на събития и наподобяват в положителни връзки.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР