Разбунилото преди няколко месеца духовете в светлия и сенчестия бизнес

...
Разбунилото преди няколко месеца духовете в светлия и сенчестия бизнес
Коментари Харесай

Вдовицата на Алексей Петров взима империята му с „момчетата“ на Хамстера

Разбунилото преди няколко месеца духовете в светлия и сенчестия бизнес ликвидиране на Алексей Петров, даде началото на кански раздори в бизнес империята му, оценена на 300 млн. лева Разстрелът на някогашния консултант на ДАНС извади на показ и нещо неподозирано – въпреки и в последните години да бе разграничена с Трактора, някогашната му спътница в живота Ива Павлова, която е майка на 26-годишната му щерка Деляна, се оказа съсобственик в множеството му сдружения.

 

Именно затова Ива Павлова е декларирала искания да наследи икономическата власт на екскомандоса. За да реализира задачата си, нахаканата дама влезнала в изострен спор с обкръжението на Алексей и другата му някогашна жена Марияна, от която Трактора също има дете.

 

Страната на Ива Павлова в разногласието за преодоляването на 300 милиона лв. обаче взел извънредно близкият до Алексей Петров и починалия му лейтенант Антон Петров – Хамстера – Цветко Цветков – Цеко, зад който стои солидна наказателна бригада, която към този момент сполучливо парирала опитите да бъде откъсната жива плът от корпорацията.

 

Веднага след показния разстрел през август 2028-та сътрудника на Алексей от Специализирания отряд за битка с тероризма Златомир Иванов – Златко Баретата опита да се присламчи към Ива Павлова, под предлог че желае да й обезпечи отбрана, само че мераците му за къс от баницата бяха бързо охладени. Източници от подземния свят разясняват, че точно Цеко е новата мощна фигура в компанията. Цветко Цветков и бригадата му са известни като призрачен сън за столичните автокрадци. Полицаи споделят, че  въпреки да работят силово, методите на „ момчетата на Хамстера ", са извънредно ефикасни и апашите безусловно подминават, щом видят стикер на „ Лев Инс.

 

Цеко (вляво) и Сергей сега играят с вдовицата на Трактора

Цеко и бригадата му се прочуха през 2018 година когато измежду бял ден изпотрошиха заведение „ Бесо " за наставление на притежателя Емануил Лазаров – Емо Негъра, който показал пренебрежение към техен непосредствен. След къс престой в ареста единствените двама сгащени за мелето Цветко Цветков и Сергей Димитров бяха пуснати на независимост и тихомълком осъдени с… санкции за изцепката си.

 

Припомняме, че Цеко бе обвиняем и по делото за „ Нежния октопод " дружно с починалия Антон Петров и Мистър България Мирослав Йончев, само че получи оправдателна присъда и даже осъди страната. Едно е несъмнено – за подялбата на милионите на Алексей предстоят дълги и изтощителни борби с всевъзможни средства. Мълви се, че към „ Лев Инс " в последните месеци се въртял и фамозният юрист Момчил Мондешки. Той пък представлявал ползите на първата брачна половинка на Алексей Петров.

 

Междувременно от Министерство на вътрешните работи импровизирано пристигна новината, ча следствието на убийството на Алексей Петров е поело в нова тенденция, откакто България изиска помощ от непознати служби. По линия на интернационалното съдействие до криминалистите достигнала информация за спор сред клон на италианската мафия с родната брутална мутра.

 

Причината на пръв взор е тривиална и касае тежък пътен случай в Южна Италия отпреди няколко години, при който автомобил с българска регистрация, ръководен от румънски жител, провокира тежка злополука с друга кола. При свирепия удар умират четирима души, други двама са тежко ранени. Колата се оказва застрахована в близката до някогашния командос компания „ Лев Инс “. Адвокатите на потърпевшите завеждат иск против българския осигурител на стойност 4 милиона евро без лихвите, като упорстват непосредствено заплащане и подхващат стъпки по запориране на активите на компанията.

 

Зад въпросните адвокати обаче стои мощен мафиотски клан, който провежда стотици подправени или дирижирани автомобилни произшествия всяка година с вреди за застрахователите за десетки милиони евро. С оскубаните пари гангстерите финансирали покупко-продажби с опиати и оръжия. Освен юристи, незаконният профсъюз държал на заплата и локални застрахователи, лекари и автосервизи – изобщо всяка частица по веригата.

 

Чрез сръчен юридически трик, квалифициран от близки до Алексей Петров наказателни юристи татко и наследник, българският съд анулирал застраховката „ Гражданска отговорност “ на автомобила и по този метод икономисал на компанията на Петров близо 10 милиона лв., на колкото се равнява искът с лихвите.

 

Италианските мафиоти изпратили пратениците си до Алексей, които той отхвърля с неуважение, базирайки се на решението на българския съд. Така се стигнало до съдбовния 16 август 2023 година, когато убиец с пушка отнесе половината лице на емблематичния осигурителен необут, твърди осведомен.

 

Само преди дни от Министерство на вътрешните работи пристигна новината, че с изтезанието на Алексей Петров може да е обвързван и милиардерът дезертьор Васил Божков. Миналия петък София се разсъни със спецакция в парцелите на Черепа, който е под домакински арест. От Вътрешното министерство потвърдиха, че на територията на столицата се правят процесуално- следствени и оперативно-издирвателни дейности, свързани с следствието на убийството на Алексей Петров. Събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийската градска прокуратура, се споделя в известието.

 

Васил Божков дефинира интервенцията като политическа принуда и отхвърли да има нещо общо с мократа поръчка.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Алексей Петров – Трактора Ива Павлова ДАНС Марияна Антон Петров – Хамстера Цветко Цветков – Цеко Златомир Иванов Златко Баретата Момчил Мондешки „ Лев Инс “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР