Разбрахте колко много работа е свършена и колко е важен

...
Разбрахте колко много работа е свършена и колко е важен
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Силистра: Обръщам се към Асен Василев да види кметовете на ГЕРБ – те говорят за финансова дисциплина

„ Разбрахте какъв брой доста работа е свършена и какъв брой е значим контактът сред локалната и държавната власт. По време на нашето ръководство започвахме първо с изчистване на задълженията. Обръщам се към Асен Василев да види по какъв начин приказват кметовете на ГЕРБ. Всичките ни кметове приказват за финансовата дисциплинираност - какъв брой дълг са заварили и по какъв начин са съкратили разноските. Сливен си припомням бяха над 20-30 млн. лв. задължения. Последните години, каквото беше останало от нас се доработи. Друго безусловно нищо не се направи. “

Това разгласи на среща със симпатизанти на ГЕРБ в Силистра водачът на партията Бойко Борисов.

Той добави, че в този момент толкоз се е трансформирала България, че „ 3% недостиг се възприема за нещо положително “, само че това значи, че няма пари.

„ Дефицитът е неприятна дума. Няма ги парите, изхарчени са. Ако имаше издигнати два-три моста тук в Силистра, или беше издигната Автомагистрала " Хемус ", щях да кажа, че вярно са ги похарчили, тъй като парите ще се върнат. Оставихме над милиард за водния цикъл за градовете и 12 милиарда във фискален запас, а в този момент 3 години поред сме на недостиг. За страдание медиите го одобряват за нещо положително, че някой се е справил. Управляващото болшинство би трябвало да имаме проект по какъв начин до края на годината да излизаме на остатък “, сподели още Борисов.

Той се обърна и към „ софийската общност, към тези антируски ястреби “:

„ От първия ден на войната в Украйна ГЕРБ смени политиката, тъй като агресорът е Русия. Понеже едни други партии спекулират с дружбата ни с Русия -  постоянно сме споделили, че сме признателни за Руско-турската освободителна война. Църквата и паметника на " Шипка " щяха да паднат, ние ги укрепихме. Плюс семинария и митрополията - ГЕРБ ги направи. Сега би трябвало да вършим пътища и мостове към Румъния “.

По-късно в Тутракан Борисов насочи специфични поздрави към кмета на града Димитър Стефанов за дейната работа по Мемориален комплекс „ Тутраканска епопея ”.

„ Довършителнитв работи по постройката и построяването на парка са на финалната права. В рамките на месец се чака финалът по този неповторим план “, сподели водачът на ГЕРБ.
 Строежът на мемориалния комплекс в Тутракан продължава. Снимка Фейсбук

„ Сградата на Мемориалния комплекс е построена с нови технологии като информацията ще бъде представяна посредством експозиция и 3D карта на събитията. Зала „ Диорама “ е сърцето на плана - там е реалистично възобновена ситуацията в окопи, а на съвременна 360-градусова стена от лед монитори всеки клиент ше може да съпреживее офанзивата на нашите военни елементи. Предвиден е и детски ъгъл с интерактивни занимания, пъзели и игри “, добави Борисов.

И акцентира, че „ построяването на мемориална гробница  " Тутраканска епопея " е същински образец за инвестиция в развиването на българската просвета, история и завещание “.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР