Разбрахме се за северната част на Околовръстния път на София

...
Разбрахме се за северната част на Околовръстния път на София
Коментари Харесай

По околовръстното на София без винетка, по тангентата – още не е ясно


Разбрахме се за северната част на Околовръстния път на София да не се изискват винетки, за южната и до в този момент не се изискват. Търсим метод до всяко обитаемо място на територията на Столична община да има път, по който хората на пътуват без да е належащо да се закупуват винетки. Това разгласи зам.-кметът на София Дончо Барбалов, съобщи БГНЕС.

Относно заплащането на пътни такси за използването на Северната скоростна дъга, която е свързваща пътна артерия за директния трафик от автомагистралите „ Хемус “, „ Тракия “, „ Струма “ и Калотина, Агенция „ Пътна инфраструктура “ ще продължи да води диалози със Столична община.

„ Имаме доста добра връзка, търсим задоволително за всички и в границите на закона решение “, увери Барбалов. Целта е да се откри работещо и дейно решение, което не ощетява водачите на леки коли, ползващи тангентата за бърза връзка сред северозападните и югоизточните квартали на София.

За момента, в случай че лидер кара автомобила си по Сверената скоростно дъга и няма винетка, той предстои на глоба. На 2 януари следващата година сред общината и АПИ ще се организира още една среща, на която въпросът още веднъж ще бъде издигнат. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР