Разбрахме се да има списък с цялото законодателство, което е

...
Разбрахме се да има списък с цялото законодателство, което е
Коментари Харесай

Каримански разкри какво са се разбрали след коалиционния съвет

Разбрахме се да има лист с цялото законодателство, което е належащо по отношение на Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ), тъй че да може средствата от Европа да бъдат най-облекчени от към правна рамка, т.е. да могат да дойдат в България. Това сподели Любомир Каримански от „ ИТН ” по отношение на това какво са се разбрали на Коалиционен съвет във вторник, съобщи БГНЕС.

На въпрос за това какво са се разбрали по актуализацията на бюджета, той сподели, че параметрите не са дискутирани през вчерашния ден.

„ Разбрахме се, че до четвъртък ще ни бъдат изпратени всички планове, ще ни бъдат изпратени параметрите за актуализацията на бюджета, както и макрорамката. Надявам се в петък на експертната среща на Коалиционния свет, която ще бъде следобяд в 16 часа, да можем да дискутираме множеството неща и всеки един от съдружните сътрудници да показа бележки, в случай че има, или пък надлежно нови оферти. Най-важното нещо е, че ни би трябвало време, дали ще го имаме от четвъртък, зависи по кое време ще изпратят сами параметри в четвъртък, дали ще го имаме от четвъртък до петък, с цел да може да създадем ясни, точни и по-детайлни и задълбочени оферти, е въпрос на време, в действителност ”, сподели Каримански.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР