Разбрах, че са хванали крадците на колата ми, но нямам

...
Разбрах, че са хванали крадците на колата ми, но нямам
Коментари Харесай

Деси Плевнелиева с остър коментар, след като хванаха крадците на джипа ѝ

" Разбрах, че са хванали крадците на колата ми, само че нямам повече информация. За страдание, нашият случай към този момент е завършен, имаме документ от застрахователите, че делото е завършило, и нямаше арестувани по него. За страдание го споделям, тъй като още когато ние докладвахме по делото, бяха хванати и тримата участници съответно за нашата кражба, само че резултати не последваха. Прокуратурата твърдеше, че събраните доказателства не са задоволителни. "

Това сподели журналистката от Нова телевизия Десислава Плевнелиева, откакто стана ясно, че са арестувани апашите, обвинени за кражбата на джипа й. Става дума за Илиян Димитров-Бабичката и Владимир Петров-Македонеца, хванати в миг на следващата си кражба през вчерашния ден по здрач.

" Много се надявам най-накрая да са намерили задоволително доказателства, с цел да си получат заслуженото тези крадци ", сподели Плевнелиева.

Според нея казусът е в законите, защото в текстовете не съществува думата " кражба ", а " незаконно лишаване на автомобил ". " Стигало се е и до случаи да заловен апаш в миг на кражба, виновният да каже, че е влезнал да се стопли или че имал болна майка и отивал до аптеката и щял да върне колата и така нататък Това е неуместно, че даже и смешно. В нашия случай на камерите бе сниман и индивидът, който прехващаше сигнала на ключа, лицето му беше ясно като име. И тримата се знаеше къде живеят, разказани са с всичко и в това време, по никакъв метод това не било доказателство за наказване ", възмути се Плевнелиева.

Преди предходната нова година на красивата журналистка бе откраднат автомобилът.

" Той по този начин и не се откри, само че доста хора смятаха, че са ни го върнали. Това, че не съумяха да задържат виновниците, у мен повдигна въпросите - с чия благословия се употребяват тези хора, с цел да са на независимост при всички престъпни действия, които имат? Но парадокси в тази страна да искаш! Медиите са единственият коректив, а за мен ден не минава, без някой да ми написа, че са му откраднали колата по същия метод, както на мен - пред очите ми ", показа журналистката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР