Разбойническата приватизация, която бе направена по времето на Иван Костов

...
Разбойническата приватизация, която бе направена по времето на Иван Костов
Коментари Харесай

Ивайло Крачунов: Разбойническата приватизация при Костов трябва да бъде разследвана, за да стане как златни предприятия начело с "Кремиковци" бяха продадени за по 1 долар!

" Разбойническата приватизация, която бе направена по времето на Иван Костов би трябвало да бъде разследвана, тъй като видяхме по какъв начин златни български предприятия отпред с " Кремиковци " бяха продадени за по 1 $, а неговите другари се трансфораха в мултимилионери.

ДПС бе първата политическа мощ, която настоя давностните периоди за следствието на приватизацията да отпаднат. ГЕРБ поддържаха предлагането.

Отпадането на давностния период е належащо, с цел да получи прокуратурата нужния инструмент да разследна злоупотребите ". Това съобщи шефът на БЛИЦ Ивайло Крачунов в изявление по " Канал 3 ".

Според него Народното събрание час по-скоро би трябвало да гласоподава проектозакона за банковата неплатежоспособност, който е препоръчан от депутатите Делян Пеевски, Хамид Хамид и Йордан Цонев.

" С този закон ще бъде спряно вторичното плячкосване на активите на КТБ ", акцентира Крачунов. Според него от оферти законопроект треперят Костов и лабораторните му планове, които заливат вносителите му с подправени вести и неистини в медиите от кръга " Капитал ".

На въпрос по какъв начин ще разяснява подадената от Димитър Главчев оставка като ръководител на Народното събрание, Крачунов бе безапелационен:

" Премиерът Бойко Борисов добре изяснява своите дейности и постъпва като общественик. Министър-председателят надали е имал огромно предпочитание да се разделя с Главчев, само че предприе този ход в името на България ".

" Политическите борби би трябвало да спрат, тъй като нагнетяват експанзия в хората. През последните дни в страната станаха няколко тежки произшествия с доста жертви. Добре е в страната да има непоклатимост и успокоение, а напрежението сред хората да намалее, с цел да не стават тежки произшествия и след това да се чудим, за какво Господ ни санкционира с огромни нещастия ", акцентира Ивайло Крачунов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР